Hlavní obsah

Brutální slevy? Shopping Fever přichází

Novinky, Miroslava Harcegová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec května se ponese ve znamení obřích slev. Druhá vlna slevové akce Shopping Fever dorazí do kamenných i virtuálních obchodů v poslední květnový víkend (29. – 31. května) a přinese až 50% slevy nebo dárky k nákupu. Kdo zaplatí platební kartou Mastercard od ČSOB a Poštovní spořitelny, pak může počítat s dodatečnou slevou.

Shopping Fever přichází

Článek

Móda, kosmetika, domácnost

Jaro již dalo jasně najevo, že je zde, a léto klepe na dveře. Je vám tedy jasné, že by se hodila nová kolekce od vaší oblíbené značky. Nyní máte možnost pořídit si ji za zlomek ceny. Nebo nechcete utrácet a zaměříte se jen na úspory? Nakupte si své osvědčené „držáky“ z kosmetické kabelky na celý rok dopředu, za takové ceny je jindy nepořídíte. Shopping Fever však není jen o módě a kosmetice, radikálně zlevněné můžete pořídit i stylové doplňky do domácnosti.

Během akce můžete uplatnit papírové slevové kupony z dubnových vydání časopisů Elle, Joy a Marie Claire, i virtuální kupony z aplikace Shopping Fever a to jak v kamenných obchodech, nákupních centrech, tak v e-shopech. Pro aktuální informace o všech zapojených obchodech stahujte mobilní appku nebo se podívejte na web myshoppingfever.cz.

Shopping Fever přichází

Nemáte už časopis, nevadí

Pokud se chcete akce zúčastnit, ale nemáte již tištěné kupony z časopisů, nelámejte si hlavu. Stačí stáhnout aplikaci Shopping Fever, ve které kupony snadno pořídíte a v obchodě uplatníte u pokladny. Detailní návod, jak postupovat, najdete zde.

Aplikace je ke stažení pro iOS i Android.

Přivítejte jaro a udělejte si radost za bezkonkurenční ceny. S aplikací Shopping Fever v mobilu můžete jen získat.

Výběr článků

Načítám