Hlavní obsah

Autobazar Davo Car nabízí plnohodnotnou záruku téměř ke všem ojetým vozům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

To co bezpochyby zajímá nejvíce kupujícího při nákupu ojetiny, je stav vozidla a poskytovaná záruka na ojetý vůz. Většina kupujících, si bohužel mylně vykládá pojem zákonné odpovědnosti za skryté vady použitého zboží a považuje tuto odpovědnost za plnohodnotnou záruku srovnatelnou se zárukou, která je poskytována při prodeji nového vozu.

Davo

Článek

V případě pozdější reklamace technické vady způsobené opotřebením, či náhlým selháním některé ze součástí vozu, jsou pak takoví klienti velmi nemile překvapeni zjištěním, že na takovou závadu nelze uplatnit reklamační nárok a vzniká velký problém, který znamená pro kupujícího další, mnohdy nemalé náklady spojené s opravou vozu. U použitého zboží, jako je mimo jiné i osobní automobil totiž zodpovídá prodávající ze zákona pouze za takzvané skryté vady, které musí prokazatelně existovat již v okamžiku prodeje.

Společnost Davo Car s.r.o. je průkopníkem v poskytování plnohodnotných záruk na mechanické i elektrické závady ojetých vozidel a poskytuje tak svým zákazníkům pocit bezpečí a komfort jistoty bezproblémového řešení problému v podobě výskytu mechanické, či elektrické závady. Při nákupu ojetého vozu u společnosti Davo Car, tak zákazník získává jedinečnou možnost zakoupit si vozidlo s plnohodnotnou zárukou na motor včetně turbodmychadla a vstřikovačů, na převodovku včetně automatické, chladící systém motoru, elektronickou řídící jednotku motoru, řízení, brzdy, spojku, elektrickou instalaci včetně alternátoru a startéru, pohon 4x4, klimatizaci včetně kompresoru a chladiče klima a mnoho dalších komponentů vozu.

„Společnost Davo Car, umožňuje svým zákazníkům získat takovou záruku i zcela zdarma jako bonus k úvěrové smlouvě, kdy se díky takovému bonusu zákazník dostává při porovnání s variantou nákupu za hotové do jasné výhody, kdy ušetří řádově až několik tisíc korun a úvěr se tak stává nulovým úvěrem zdarma bez přeplatku na úrocích. Zákazník tak ušetří další tisíce korun při porovnání s úvěrem z banky, kde je často nutné platit další poplatky spojené s uzavřením úvěrové smlouvy a kolikrát i s nutností vedení dalšího úvěrového účtu. S takto ušetřenými prostředky si pak může zákazník dovolit u nás zakoupit mladší, nebo dražší vozidlo, než mu umožňoval jeho původní rozpočet.“ Říká vedoucí autobazaru Davo Car Radovan Djelmo.

Výběr článků

Načítám