Hlavní obsah

AUTO JAROV útočí cenou a kvalitou proti neautorizovaným servisům

Novinky, AUTO JAROV, s.r.o.

Mezi lidmi stále panuje představa, že autorizovaný servis je drahý. Tento mýtus boří společnost AUTO JAROV pomocí výhodných cenových balíčků na výměnu oleje, economy dílů a zvýhodněných cen originálních dílů.

AUTO JAROV, s.r.o.

Článek

Majitelé garážových dílen často tvrdí, že jejich ceny za práci jsou nižší než v autorizovaném servisu, a že svěřovat auto do autorizovaných servisů je finančně velmi nákladné. AUTO JAROV dokazuje, že to není pravda.

Opravy v AUTO JAROV jsou vždy prováděny s maximálním důrazem na kvalitu, rychlost a garanci ceny.

AUTO JAROV přichází s tzv. kompletními cenově výhodnými balíčky (pakety) na výměnu motorového oleje.

Nově AUTO JAROV přichází s tzv. kompletními cenově výhodnými balíčky (pakety) na výměnu motorového oleje při použití řady olejů Shell Helix. Nabídka platí pro vozy starší dvou let a je určena pro soukromé osoby nebo živnostníky.

A v čem výhoda těchto balíčků spočívá? Cena balíčku na výměnu motorového oleje vždy prezentuje konečnou cenu s DPH pro zákazníka. V tabulce si pouze zvolíte specifikaci, množství oleje a okamžitě víte kolik za výměnu oleje u AUTO JAROV zaplatíte.

Například cena výměny oleje včetně filtru je u vozu Škoda Fabia 1,2 jen 999 Kč, u vozu Octavia 1,9, 77 kw je cena 2 149 Kč a u vozu Volkswagen Golf V 1,4 59 kw je cena 1 599 Kč. Pokud budete pravidelně využívat servis u AUTO JAROV můžete získat dodatečné slevy od výrobců.

Návod, jak si vybrat správný olejový paket najdete ZDE

Kompletní přehled olejových paketu najdete ZDE

Pro objednání na výměnu oleje klikněte ZDE

Více na stránkách Auto Jarov.

Výběr článků

Načítám