Hlavní obsah

Ani chladné léto nemusí být bez koupání

Novinky, SPA Studio.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léta u nás jsou nevyzpytatelná. Někdy je teplých letních dnů vhodných na koupání dostatek, jindy musíme obléci dlouhý rukáv a spokojit se s chladnějšími časy. Pokud máme rádi koupání v bazénu, mnohdy se s ním v létě musíme na delší dobu rozloučit.

SPA Studio s.r.o. - Canadian SPA INTERNATIONAL® - vířivka Delphina

Článek

A právě tento problém řeší vlastní rodinná vířivka. Neomezujte se pouze na koupání v horkých dnech, nebo v uzavřených plaveckých areálech, kde se musíte o každý prostor dělit s někým cizím. Svou vířivku si však můžete užívat každý den se svou rodinou nebo blízkými, i když se ochladí a není to již otázkou statisíců.

Letní dny jsou v našem klimatickém pásmu nevyzpytatelné a teplých opravdu koupacích dnů se nám příliš nenabízí. Někdy se můžeme koupat celý týden bez přestání a jindy zase čekáme na krásné dny, které jsou stále v nedohlednu. Počasí je stále více živelné a může také nastat varianta i chladného a mračného léta.  Vlastní vířivka ale tento problém hravě vyřeší a neplatí to jen pro majitele rodinných domů se zahradou. Koupat se v ní můžeme i v chladnější letní dny, v zimě, na zahradně, před domem, ale na malé terase či bytovém balkónu. Vířivku můžeme zkrátka využít v jakémkoliv ročním období, na kterémkoliv místě a jediné co k tomu potřebujete je správný elektrický kabel a vodu na dopuštění. Ani zimní večery strávené v horké vířivce nejsou vyloučené. Můžete například pozorovat padající sníh a přitom si užívat horkou koupel v nádherné intimní atmosféře a s minimálními provozními náklady. No není to úžasné?

Vířivé vany nenabízí pouze výhodu využití při jakékoliv teplotě v jakýkoliv den. Majitelé vířivek oceňují nepřeberné množství benefitů, pohodlného komfortu využití bez jakéhokoliv omezení s nízkými provozními náklady a velké fyzické a psychické úlevy.  Vířivou vanu je možné si umístit také do interiéru.

Lidé, kteří si pravidelně dopřávají vodní masáž ve venkovní vířivce, lépe usínají, nejsou tolik zatíženi stresem a nemají příliš problémů s bolavými zády. Soustavné domácí terapie v prohřáté lázní, dokáži i ulevovat od bolesti a urychlovat pooperační zranění pohybového aparátu.  Na trhu se objevují vířivky různých velikostí a tvarů a cenově i velmi dostupné. Pokud máte k dispozici pouze menší zahradu, nebo terasu bytu, nemusíte zoufat. I do velmi omezené dispozice je možné vířivku přesunout, záleží na vhodně zvoleném tvaru, do vysokých a nepřístupných míst je možné zase využít jeřábové techniky, nebo vrtulníku. Vířivé vany navíc nepotřebují složitou údržbu a jejich chod je zcela bezhlučný a levný. Pro dokreslení ideální atmosféry pro relaxaci vířivky doporučujeme LED barevné osvětlení pro vytvoření dokonale působivé relaxace.

Výhradní prodejce pro Českou republiku společnost SPA STUDIO

Hledáte-li samočisticí, tichou vířivou vanu s nízkou energetickou náročností a jednoduchou obsluhou, jistě oceníte vířivé vany značky Canadian Spa International®. Tyto kanadské a americké vířivky v České republice výhradně nabízí společnost SPA Studio s.r.o., která má pro své klienty otevřena autorizované prodejní centra v Praze, v Ostravě nebo v Mladé Boleslavi.

Výběr článků

Načítám