Hlavní obsah

5 tipů, jak letošní dárky zvládnout s přehledem

Komerční článek

Začínáte při pohledu do kalendáře panikařit a horečně přemýšlet, co svým blízkým letos nadělit pod stromeček? Nechte se inspirovat našimi tipy a zvládněte blížící se Vánoce s přehledem.

Foto: Lidl.cz

Ve výlohách obchodů se začínají postupně objevovat vánoční dekorace, regály se už plní vánočním zbožím a vy pořád ještě nevíte, co vlastně pořídit? Třeba vám přijdou vhod naše tipy na to, jak letošní svátky zvládnout bez zbytečného stresu.

Článek

1. Buďte kreativní- znáte tradiční tombolu využívanou například na svatbách? Proč ji nezapojit i na Vánoce? Vaši blízcí určitě ocení originální set na akupunkturu v podobě balíčku špendlíků nebo klíč k novému vozu, který bude zastoupený žetonem do nákupního vozíku.

2. Kupony nikdy neomrzí- chce to sice trochu práce, výsledek je ale zaručený. Darujte sebe v podobě kuponu na objetí, masáž nebo odnos nákupu zdarma.

3. Smích prodlouží život- tento dárek seženete téměř všude. Co lepšího svým blízkým dát, než prodloužení života. A jak na to? Stačí dárkově zabalit časopis plný vtipů a máte vystaráno.

4. Čokoláda neurazí- čokoláda je vždycky sázka na jistotu a seženete ji všude. Kupovat ji ale moc dopředu před Vánoci je riskantní. Má tendenci záhadně mizet.

5. Vsaďte na akce- využijte klasický nákup potravin a obstarejte rovnou i něco pod stromek. Tuto možnost máte například v prodejnách Lidl, kde od pondělí 18. listopadu začíná sběratelská akce zaměřená na celou partu z Disney pohádek. Za nasbírání 7 samolepek (každá za nákup nad 500 Kč) a uhrazení doplatku 19,90 Kč si můžete vybrat celkem ze šesti Disney plyšáků. Nechybí Myšák Mickey, Kačer Donald, Pluto, Goofy, Daisy ani Minnie. Samolepky je možné sbírat do 24. prosince, nebo vyprodání zásob a pokud by se vám sbírat nechtělo, můžete si vybranou postavičku zakoupit hned za 399 Kč.

Bližší informace naleznete na www.lidl.cz

Výběr článků

Načítám