Hlavní obsah

3 dny plné zábavy na 22. International Tattoo Convention Prague powered by Pulze!

Novinky, Tattoo Convention

Více než 170 tatérů z celého světa, koncert Monkey Business, Miss Tattoo, bondage shows, bondage workshop, freak shows, fashion shows, djs, food zóna a další. To vše na jedné akci a během tří dnů! To je 22. International Tattoo Convention Prague Powered by Pulze!

Foto: Tattoo Convention

3 dny plné zábavy na 22. International Tattoo Convention Prague powered by Pulze!

Článek

Po dvouleté přestávce je Tattoo Convention Prague zpět! Více než 170 tatérů z celého světa, koncert Monkey Business, Miss Tattoo, bondage shows, bondage workshop, freak shows, fashion shows, djs, food zóna a další. To vše na jedné akci a během tří dnů! To je 22. International Tattoo Convention Prague Powered by Pulze, která probíhá od 20 do 22.5.2022 v Malé sportovní hale na Výstavišti v Praze 7.

Po domluvě se návštěvníci samozřejmě mohou nechat i na místě potetovat – domlouvají se předem se studii, které vidí u nás na profilu anebo na místě, pokud to studio nabízí. Po celý den se mohou občerstvovat v naší nabyté food zóně a sledovat nadupaný program! Na podiu se totiž vystřídá mnoho zajímavých shows a samozřejmě, a hlavně zde probíhá i TATTOO CONTEST, ve kterých jednotliví tatéři z jednotlivých studií bojují o poháry za jednotlivé kategorie tetování.

Kromě TATTOO CONTEST zde bude probíhat také druhá nejsledovanější část programu a sice MISS TATTOO 2022 . Do Miss tattoo se mohly přihlásit slečny starší 18 let, které mají tetování, poté jsme vybrali my pořadatelé ty nejlepší a ty se na živo utkají o titul. Samozřejmě nechybí ani druhé a třetí místo a Miss sympatie, která bude vybrána dle hlasování lidí. V porotě MISS TATTOO letos zasedne mimo jiné například i krásná potetovaná zpěvačka SHARLOTA a milovník tetování a krásných žen rapper REFEW.

3 dny plné zábavy na 22. International Tattoo Convention Prague powered by Pulze!

Letos vás navíc, na oslavu návratu po povinné pauze, čeká v pátek večer koncert Monkey Business a chybět nebudou ani již tradiční freak shows, bondage vystoupení i workshop, fashion shows a další!  Ve volných chvílích, kdy se nebude dít show na podiu budou hrát k poslechu i tanci skvělí djs jako je Silvia Delai, B SELFISH, Lucky Luciano & P.G.H, Patricio Strix a Quantom, Marcos, Mayda. Venku před Malou sportovní halou, kde se 22. International Tattoo Convention Prague Powered by Pulze pořádá, bude i rozsáhlá FOOD ZONA, kde si každý návštěvník přijde na své! A i vegani!

PROGRAM: www.tattoo-convention.cz/program FACEBOOK UDÁLOST: www.facebook.com/events/1022769115248718

PROGRAM: www.tattoo-convention.cz/program FACEBOOK UDÁLOST: www.facebook.com/events/1022769115248718 VSTUPENKY: www.ticketmaster.cz/artist/international-tattoo-convention-prague-vstupenky/1007991

INSTAGRAM: www.instagram.com/tattooconventionprague

Výběr článků

Načítám