Hlavní obsah

Vyhrajte svůj boj o vlasy !

Novinky, www.folixil.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FOLIXIL je čistě přírodní přípravek vyvinutý speciálně pro muže k zastavení padání vlasů a obnovení jejich růstu.Látky obsažené ve Folixilu nepůsobí jen na výživu vlasových folikulů, ale jsou zaměřeny na odstranění pravé příčiny tohoto čistě mužského problému Boj s nadměrným vypadáváním vlasů u mužů tzv.:alopecií je na celý život, ale pravidelným užíváním správného produktu, to není boj marný.

Článek

V čem je příčina vypadávání vlasů u mužů ?

Za příčinou vypadávání stojí mužský hormon testosteron, proto ve společnosti koluje pověra, že, "čím míň vlasů tím větší chlap ". Ale tak to bohužel není. Klíčovým faktorem při nadměrném odumírání a vypadávání vlasů je přílišné množství dihydrotestosteronu, známého jako DHT, v mužském těle. DHT vzniká přeměnou mužského hormonu testosteronu.Přeměnu testosteronu na DHT způsobuje enzym 5-alfa-reduktáza.Zvýšená hladina DHT pak způsobuje zkrácení růstové fáze vlasů, které se stávají křehčími, světlejšími a vypadávají mnohem častěji, než je obvyklé. Vědecké výzkumy prokázaly, že blokace přeměny testosteronu na DHT je klíčem k zamezení ztráty vlasů u mužů.

Jak Folixil účinkuje?

Folixil Komplex blokuje onen zmíněný enzym 5-alfa-reduktázu a tím zabraňuje přeměně testosteronu na DHT. Tím se výrazně snižuje hladina DHT v kůži na hlavě a dochází k posílení vlasů, jejich růstu a omezení vypadávání.

Navíc další účinné složky FOLIXILU vyživují vlasové kořínky a podporují tak tvorbu nových zdravých vlasů.

FOLIXIL díky patentované směsi přírodních látek:

  • Zastavuje odumírání a vypadávání vlasů
  • Obnovuje vlasový růst
  • Působí zevnitř přímo na kořínky vlasů
  • Blokuje tvorbu DHT - hlavní příčinu padání vlasů u mužů
  • Podporuje výživu a zdravý vývoj vlasů

Výběr článků

Načítám