Hlavní obsah

Čtyřkolka TGB Blade 600i 4x4 ideální řešení pro farmu i výlety

Novinky, ASP Group s. r. o

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Užitkové šestistovky jsou jednou z nejoblíbenějších čtyřkolkových kategorií v ČR. Mají dostatek síly, aby zvládly každou práci, díky kompaktním rozměrům se snadno ovládají, příjemně se řídí, jsou vysoce praktické a za vaše peníze vám nabídnou vysokou užitnou hodnotu.

Foto: ASP Group s. r. o

Úvodní fotka

Článek

Přesně taková je i TGB Blade 600i / 600i LT, atraktivní, moderní a spolehlivá čtyřkolka, která si komfortem, kultivovanými jízdními vlastnostmi, a také díky jedinečné kombinaci výkonu a kvality našla široké publikum jako vynikající volba pro bohaté spektrum požadavků. Jako perfektní společník nabídne spoustu zábavy na výletě, v terénu vás velmi mile překvapí a současně umí vzít pořádně za práci, od tahání vleků až po nejtěžší pracovní nasazení v lese nebo na zahradě. A nejlepší je, že při tom TGB Blade 600i vypadá mnohem luxusněji a dráž, než kolik za něj skutečně zaplatíte.

Foto: ASP Group s. r. o

čtyřkolky TGB zvládnou i těžkou práci

Robustní plně vybavená čtyřkolka okamžitě zaujme také bohatým seznamem výbavy, ve které nechybí naviják, elegantní černá 12palcová kola z lehké slitiny, elektronicky volitelný pohon 2 nebo 4 kol, moderní kompozitní nosiče zavazadel, ochranné kryty rukou, LED osvětlení, tažné zařízení, a u verzí EPS také účinný třírežimový posilovač řízení.

Foto: ASP Group s. r. o

Ideální společník na výlety po krajině

Prodloužené provedení LT pak nabídne delší rozvor se dvěma samostatnými sedačkami pro pohodlnou jízdu dvou dospělých osob, díky čemuž se TGB Blade LT stává všestranným nástrojem na farmě nebo na chalupě a zábavným přítelem, když si ve dvou vyrazíte na výlet.

Foto: ASP Group s. r. o

Ke čtyřkolce lze připojit vozík SHARK WOOD

Foto: ASP Group s. r. o

Žádná překážka čtyřkolku nezastaví

čtyřkolky

Podnikatelé navíc jistě uvítají i možnost odpočtu DPH.

Vice informací na www.tgbmotor.cz

Oficiální dovozce do ČR a SR: ASP Group s.r.o.

Foto: ASP Group s. r. o

TGB 600i LT v prodložené verzi

Výběr článků

Načítám