Hlavní obsah

Čistička vzduchu, aby zdravé a svěží prostředí bylo v kancelářích i doma

Novinky, Kärcher

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pod náporem prachu či zárodků chorob jsou domácnosti a kanceláře téměř po celý rok. Lidem v takových prostorách se hůře dýchá a kvůli výskytu škodlivých mikroorganismů jsou často nemocní. Svěží a zdravé ovzduší by tyto komplikace mohlo snadno vyřešit.

Článek

karcher

Čistička vzduchu Kärcher Air Purifier AF 100 si snadno poradí s pylem, prachem i zápachem v bytech i domech. Během několika minut vyčistí vzduch až na 100 metrech čtverečních, a to i v případě, že stojí v rohu místnosti. Jelikož zařízení disponuje masivními kolečky, není problém ho kdykoliv přesunout a vyčistit tak vzduch v prostorech, ve kterých je to v danou chvíli nejvíce potřeba. V čističce vzduchu Kärcher Air Purifier AF 100 je zabudován laserový senzor. Pokud je zařízení v automatickém režimu, senzor sám průběžně kontroluje kvalitu vzduchu v místnosti, kterou následně zobrazí pomocí barevné škály. Na displeji lze také kdykoliv zobrazit aktuální procento jemného prachu poletujícího v ovzduší. A pokud je zařízení v automatickém režimu, udržuje vzduch stále svěží i bez pokynů uživatele.

Foto: Kärcher

čistička vzduchu Kärcher

Další výhodou je možnost do čističky nainstalovat kromě klasického filtru i další 4 druhy speciálních filtrů. Buď díky víceúčelovému filtru nabízí čistička široké spektrum působnosti, čímž vyhoví veškerým požadavkům, nebo lze využít další čtyři speciální filtry, které eliminují primárně alergeny, bakterie, pachy, nebo těkavé organické sloučeniny. Čistička je vhodná pro kanceláře i do domácnosti.

Foto: Kärcher

čistička vzduchu Kärcher

Vzduch v kancelářích s větší koncentrací lidí, v čekárnách u lékařů nebo ve veterinárních či klasických ordinacích bývá často plný různých škodlivých mikroorganismů, které mohou ohrožovat naše zdraví.

Foto: Kärcher

čistička vzduchu Kärcher

Profesionální čistička vzduchu Kärcher Air Purifier AFG 100 (dostupná od května 2019) patří mezi zařízení nové generace, má integrovaný generátor plazmy, který odstraní a následně zničí původce různých onemocnění vyskytující se ve vzduchu. Vícestupňový systém z předsazeného HEPA filtru a filtru z aktivního uhlí eliminuje i jemné částice jako jsou vlasy, pyly a prach. Čistička v automatickém režimu kontroluje prostřednictvím senzoru kvalitu vzduchu v místnosti a podle toho spouští čištění. Díky pětistupňovému ventilátoru je během krátké chvíle ovzduší čisté. Kärcher Air Purifier AFG 100 vyčistí vzduch v místnosti o rozloze až 60 metrů čtverečních. Přehledný display informuje o stavu vzduchu v místnosti a samozřejmě také upozorní uživatele v momentě, kdy je nutná výměna filtru. Tato čistička má navíc noční režim s tichým chodem a nastavitelným osvětlením.

Foto: Kärcher

Čistička vzduchu Kärcher AFG 100

Čističky Kärcher výrazně ulehčují náš život. Zajišťují zdravější a čerstvější vzduch doma, v kancelářích, v institucích, ve zdravotnictví i ve výrobních prostorách. Pomáhají lépe dýchat alergikům, astmatikům a lidem se sníženou imunitou.

Foto: Kärcher

čistička vzduchu Kärcher

Více informací naleznete na www.karcher.cz, a www.svetcisteni.cz.

Výběr článků

Načítám