Hlavní obsah

První moravský showroom Xiaomi láká na skvělé slevy. Chcete skvělý mobil Xiaomi za 500Kč?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V olomoucké Galerii Šantovka otevírá Mi Store a takovou nákupní akci, jakou připravili pořadatelé, Morava ještě neviděla. Když stejný exkluzivní showroom Xiaomi startoval v Praze, dorazily stovky zájemců a o obřích frontách psala média po celé zemi.

Foto: xiaomi-czech.cz

Článek

Když Galerii Šantovka navštívíte v pátek 29. června, můžete si koupit jeden z 1 130 produktů za skvělou cenu. Sluchátka Xiaomi za korunu nebo třeba „Heureka produkt roku 2017“, smartphone Redmi 4X za pětistovku.

Foto: xiaomi-czech.cz

slevy

  • Obchodní centrum Galerie Šantovka
  • Pátek 29. června 2018
  • V 9:00 startuje soutěž o čističku vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 2, smartphone Xiaomi Redmi Note 5 a elektrickou koloběžku Xiaomi Mi Electric Scooter.
  • Slavnostní otevření Mi Store v 11:00
  • Pro nejmenší je připravena soutěž na elektrických koloběžkách o hodnotné ceny Mi Store je prostorný showroom s moderním čistým designem, kde jsou technologie na prvním místě. K vidění, vyzkoušení a koupi bude kompletní nabídka Xiaomi pro Českou republiku.

Xiaomi je 4. největší výrobce smartphonů na světě. Firma založená v roce 2010 je označovaná za nejúspěšnější startup na světě.

Značku Xiaomi už dávno nevídáme jen na telefonech. V České republice se prodávají kamery, počítače, koloběžka, powerbanky, sluchátka nebo chytré hodinky.

Výběr článků

Načítám