Hlavní obsah

Moderní, funkční a krásná

Novinky, KM Beta a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvalita střešní krytiny ovlivňuje celkovou kvalitu střechy. Při jejím výběru je důležité sledovat určité vlastnosti, které pomůžou zvolit si tu správnou. Jednou z nich je i sklon střechy, protože každá krytina dosahuje svoje optimální vlastnosti při určitém sklonu.

Foto: KM Beta a.s.

I hmotnost je při výběru krytiny podstatným ukazatelem. Krytina KMB ROTA má sice prodloužený formát, ale i přesto je pokládka rychlá a jednoduchá

Článek

Krytina KMB ROTA od společnosti KM Beta a.s., je určena pro šikmé střechy se sklonem od 15 do 90 ° a díky moderním technologiím výroby není použití tašky KMB ROTA omezeno ani nadmořskou výškou. Díky tomu, že je vyrobena z jemnozrnného probarveného betonu a její povrch je opatřen speciálním lesklým akrylátovým nástřikem lépe odolává povětrnostním vlivům. Dvojitá boční vodní drážka zabraňuje zafukování sněhu a deště v příčném směru, a patní žebrování z rubové strany zase brání zafukování ve směru podélném.

Foto: KM Beta a.s.

Krytina KMB ROTA od společnosti KM Beta a.s., je určena pro šikmé střechy se sklonem od 15 do 90 °.

I hmotnost je při výběru krytiny podstatným ukazatelem. Krytina KMB ROTA má sice prodloužený formát, ale i přesto je pokládka rychlá a jednoduchá (pouhých 8 ks/m2). Střecha má vyšší těsnost díky menšímu počtu spár a její hmotnost dosahuje 50,4 kg/m2.  Neméně důležitými parametry jsou taky mrazuvzdornost (až 25 cyklů), požární (A1 – nehořlavé) a chemická odolnost (samočistící schopnost).

Foto: KM Beta a.s.

Krytina KMB ROTA má sice prodloužený formát, ale i přesto je pokládka rychlá a jednoduchá.

Kromě funkčních vlastností musí střecha splňovat i úlohu estetickou, proto je sledování barevní stálosti a životnosti neméně důležité. Krytina KMB ROTA je typická svým černým lesklým designem (Briliant) a právě to předurčuje její použití pro moderní stavby s jednoduchou hladkou linií. Ve stejné barvě je možné vybrat i betonové střešní doplňky. Vzhledem k tomu, že životnost betonové krytiny KM Beta se odhaduje na zhruba 100 let, společnost na tyto produkty poskytuje záruku až 30 let.

Foto: KM Beta a.s.

Krytina KMB ROTA je typická svým černým lesklým designem (Briliant).

Životnost celé střechy je závislá na správném výběru krytiny a realizaci střechy. Při rozhodování je proto vhodné se obrátit na odborníky třeba ze společnosti KM Beta a.s.

Foto: KM Beta a.s.

Střecha z krytiny KMB ROTA

Více info na www.kmbeta.cz

Výběr článků

Načítám