Hlavní obsah

Jak zvládnout nákupy s dětmi?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Situace, kterou zná každý rodič. Doma není nic k jídlu a musíte na nákup. S malými dětmi může být i tato běžná činnost složitá. Aby v obchodě nezlobily, je dobré je zabavit. V prodejnách Lidl nyní můžete za nákup získat krásné plyšové ovečky NICI.

V prodejnách Lidl nyní můžete za nákup získat krásné plyšové ovečky NICI.

Článek

Děti plyšáky milují. Jsou proto skvělou odměnou a lákadlem, aby Váš potomek vydržel být hodný a Vy si mohli v klidu nakoupit. Hračka je lepší než sladkosti, které mají děti rády a často si je odnášíme z obchodů, aniž bychom jejich nákup původně zamýšleli.

Ovečky NICI, které před Vánocemi přináší Lidl, jsou navíc tak roztomilé. Jak ale dostat ovečky k dětem? Stačí nasbírat 7 samolepek, každou za nákup nad 500 Kč, a doplatit symbolickou částku 19,90 Kč. Děti se mohou potěšit nejen samotnou plyšovou ovečkou, ale může je bavit i sbírání samolepek. O to víc si pak budou hračky vážit. Každá ovečka je jiná, jedna je veselá, druhá ráda spí, další je kutil a za jednu se dokonce převlékl i vlk. Svou oblíbenou si proto vybere určitě každé dítě. S plyšákem nákup zkrátka zvládnou všichni. A díky značce NICI mohou být klidní i rodiče, že si dítě z nákupu odnáší skutečně prvotřídní hračku.

Sběratelská akce s plyšovými ovečkami NICI bude probíhat v prodejnách Lidl od 20. listopadu do 24. prosince 2017. Více informací k akci naleznete zde.

Ovečky NICI

O společnosti Lidl

Společnost Lidl působí v České republice od roku 2003. Z původních 14 prodejen rozšířila svou obchodní síť na současných 235. Strategické rozmístění prodejen a jednoduchost prodeje tvoří základy úspěchu společnosti. Prodejny Lidl jsou charakteristické vysokou funkčností, účelovostí a příjemným a čistým prostředím. Jasné a přehledné rozdělení jednotlivých uliček umožňuje zákazníkovi rychlou a jednoduchou orientaci. Na prvním místě u společnosti Lidl vždy stojí spokojený zákazník.

Filosofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, tj. vlastních produktech. Veškerý sortiment zboží podléhá neustálé, přísné kontrole kvality a pouze dodavatelé, kteří vysoké normy kvality splňují, mohou své zboží do Lidlu dodávat. Krátká dodací cesta a okamžitá překládka zboží garantují čerstvost všech potravin.

Společnost Lidl pro své zákazníky tradičně připravuje speciální tematické týdny. Kromě potravinářského sortimentu jsou v rámci těchto akcí nabízeny potřeby pro domácnost, kancelář, sport, zábavu nebo kutilství.

Více informací naleznete na:

Více informací naleznete na: www.lidl.cz

Více informací naleznete na: www.lidl.cz www.facebook.com/lidlcesko

Více informací naleznete na: www.lidl.cz www.facebook.com/lidlcesko www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika

Výběr článků

Načítám