Hlavní obsah

Dubaj baví i na podzim

Novinky, FISCHER

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co dělat v sychravých dnech? Vyrazit do tepla. Třeba do Dubaje. Podívejte se na to, co pro nás tato metropole s puncem luxusu připravila tentokrát. Spojte pohodlí kvalitních hotelových resortů s rytmickým tepem velkoměsta.

La Perle

Článek

Zažijte ten nejlepší kulturní zážitek v La Perle

Dubaj má opět pro své návštěvníky něco nového. Není to tak dávno, co světlo arabského světa spatřila La Perle. A perla je to opravdu skvostná. Jedná se o unikátní živé umělecké představení, kombinující tanec, akrobacii i kaskadérství, ve kterém se objeví na 65 světově známých interpretů z 23 zemí světa. La Perle podle jeho režiséra Dragoneho představuje začátek nové éry živých představení a pro Dubaj i její okolí je obrovským milníkem. Tuto dubajskou atrakci naleznete přímo v centru Al Habtoor City.

Dobijte baterky v lázních Heavenly Spa

Ne nadarmo se říká, že na stres je nejlepší odpočinek. A v Dubaji vás čeká přímo nebeský. Hýčkejte své smysly ve znamenitých lázních Heavenly Spa, které jsou součástí hotelového komplexu Westin. Vyzkoušet můžete různé detoxikační kúry, antistresové masáže nebo léčivé procedury pod dohledem odborníků. Mysl i tělo zároveň můžete posílit během některé z lekcí jógy v tamním speciálním studiu. Tento wellness ráj objevíte v Al Habtoor City.

Vychutnejte si tu pravou dubajskou atmosféru na lodi

Z Dubai Ferry budete mít kulisy velkoměsta jako na dlani. Nasajte arabský svět plnými doušky díky nezapomenutelné plavbě dubajským kanálem na místním motorovém přívozu či na tradiční lodi abra. Okružní a vyhlídkové plavby vedou i do historických částí staré Dubaje, kontrast s moderním centrem je nevšedním zážitkem. Přívoz vás doveze i na Golden Souk, což je typická arabská tržnice, na které koupíte koření snad všech vůní a barev.

A pokud máte zábavy dost, můžete si prostě jen odpočinout na jedné z mnoha dubajských pláží, rozprostírajících se za luxusními hotelovými resorty. Příjemných 30 stupňů a prohřáté moře v tomto počasí jistě oceníte. A nezapomeňte, že od této pohádkové destinace vás dělí pouhých 6 hodin přímého letu.

Výběr článků

Načítám