Hlavní obsah

U cestovního pojištění hrají hlavní roli asistenční služby

Novinky, ERV Evropská pojišťovna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezpečnost na dovolené je hlavním kritériem pro většinu Čechů při jejím výběru. Reagovat musí cestovní kanceláře i pojišťovny. Cestovní pojištění napříč trhem v současné době nabízejí velmi podobné parametry. Hlavní roli tak hraje kvalita služeb, kterou ale není snadné ihned poznat.

Úvodní fotografie

Článek

Nejčastější chybou při výběru cestovního pojištění je kladení důrazu pouze na jeho limity. U léčebných výloh by měly být alespoň 1,5 milionu korun pro Evropu a 2,5 milionu, když cestujeme po světě. Takové jsou dnes na trhu zcela běžné. Klíčovým faktorem je ale kvalita a rychlost pomoci v zahraničí.

ERV Evropská pojišťovna má vlastní asistenční službu s více než 100 vyškolenými profesionály, kteří jsou k dispozici non-stop v češtině a dalších 7 jazycích.

K zajištění nejvyšší kvality pojištění dále provozuje na všech kontinentech síť Euro-Center, díky kterým poskytuje nepřetržitý servis po celém světě. Při komplikacích má klient k dispozici několik týmů specialistů, kteří zajistí nutnou pomoc.

Evropská nepoužívá hlasové automaty. Celý proces ihned začíná u speciálně vyškolených asistenčních koordinátorů, kteří se starají o celkový průběh případu. Ty vážnější řeší supervizoři ve spolupráci s lékaři, zdravotními sestrami a transportním týmem.

Jak i Vás může špičkové pojištění na zahraniční dovolené ochránit před nepříjemnými následky, vypovídají příběhy klientů.

Výběr článků

Načítám