Hlavní obsah

Emulze na opalování i proti vráskám

Komerční článekBeiersdorf

Ke kontaktu s UV zářením dochází celoročně při každodenních aktivitách a nejvíce zasažená místa jsou obličej, dekolt a ruce. Kvůli tomuto faktu je vhodné používat sluneční ochranu po celý rok každý den. S Emulzí na opalování proti vráskám ochráníte svoji pleť nejen před UV zářením!

Úvodní fotka

Článek

UV záření a jeho pro a proti

Slunce potřebuje každý z nás a má hned několik pozitivních účinků, ke kterým patří dobrá nálada, pocit štěstí i uvolnění a tvorba vitamínu D pro lepší růst kostí, posílení imunity a stimulaci pohybového a nervového systému. Ale jak se říká: „všeho moc škodí“, což pro sluneční záření platí dvojnásob. Pro tvorbu chtěného vitamínu D stačí pouze omezené, malé množství přísunu UV záření. Naopak větší míra UV záření přispívá k rychlejšímu stárnutí pleti, tvorbě vrásek a také ke kožním nemocem, v nejhorším případě pak ke vzniku rakoviny kůže.

 Dopřejte vaší pleti něco navíc!

Eucerin Emulze na opalování proti vráskám poskytuje širokospektrální ochranu proti UVA a UVB záření, biologickou ochranu buněk a účinnou látku proti vráskám kyselinu hyaluronovou. Biologickou ochranu buněk zajišťuje kombinace antioxidantu kyseliny glycyrrhetinové, která podporuje vlastní ochranu DNA pleti a regenerační mechanismy, a licochalconu A, silného antioxidantu, který chrání buňky pleti před poškozením volnými radikály.

Emulze na opalování i proti vráskám

Je prokázané, že kyselina hyaluronová intenzivně hydratuje a viditelně redukuje vrásky v obličeji a dekoltu a tím povrch pleti vyhlazuje. Emulze obsahuje dva různé typy kyseliny hyaluronové: vysoko- a nízkomolekulární. Vysokomolekulární kyselina hyaluronová zajišťuje intenzivní hydrataci v horních vrstvách pleti a vyhlazuje linky na povrchu pleti. Nízkomolekulární kyselina hyaluronová proniká do hlubších vrstev epidermis, kde pomáhá redukovat i hluboké vrásky.

S Eucerin Emulzí na opalování proti vráskám SPF 30 a 50 tak bude vaše pleť nejen chráněná, ale i krásná. Více informací o Emulzi na opalování proti vráskám naleznete zde. Emulze má zmatňující účinek, rychle se vstřebává, je bez parfemace a parabenů! Díky těmto vlastnostem se perfektně hodí jako podklad pod make-up a je vhodná pro všechny typy pleti.

Emulze na opalování i proti vráskám

Chcete vyhrát Eucerin Emulzi na opalování proti vráskám SPF 50? Od 19. do 25. 6. pro vás Eucerin připravil na svém Facebookovém profilu soutěž. Nenechte si ji uniknout, více informací se dozvíte zde.

Výběr článků

Načítám