Hlavní obsah

Konec starostí s kontrolním hlášením k DPH

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kontrolní hlášení k DPH již nemusí znamenat stres a nekonečné hodiny u počítače. Společnost Plus4U se vydala do boje s nadměrnou administrativou a vytvořila aplikaci, díky které můžete snadno spravovat informace o své živnosti.

Konec starostí s kontrolním hlášením k DPH

Článek

Moderní doba naštěstí přináší dostatek příležitostí, jak si období zúčtování maximálně usnadnit. Fakturační aplikace +4U OSVČ nabízí svým uživatelům maximální pohodlí a šetří starosti se zbytečným papírováním a běháním po úřadech.

Vtip je v propojení maximálně chráněného osobního účtu s datovou schránkou, díky kterému stačí k odeslání kontrolního hlášení pár kliků. Stejnou cestou pak můžete spravovat i své daňové přiznání nebo přiznání k DPH.

Nezávazná registrace umožňuje rychlý náhled do uživatelského prostředí a představuje další funkce systému, mezi které patří snadná tvorba faktur, evidence nákladů nebo správa kontaktů.

Kromě aplikace pro živnostníky nabízí Plus4U i služby mobilního operátora, online rezervační systém pro objednání k lékaři a další aplikace.

Vyzkoušejte i vy, jaké to je vést své účetnictví snadno a bez stresu na stránce www.plus4uosvc.cz.

Výběr článků

Načítám