Hlavní obsah

Češi se vrhli na nákupy vánočních dárků, zájem o nebankovní půjčky roste

Novinky, PROFI CREDIT Czech, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Více než polovina lidí má podle průzkumu úvěrové společnosti PROFI CREDIT nakoupenou většinu dárků už teď. Roste zájem o vánoční půjčky. Stále více Čechů totiž využívá vánočních a povánočních slev nejen k nákupu dárků, ale i k investicím do domácností.

PROFI CREDIT Czech, a.s.

Článek

Na dárky si někdy půjčil každý osmý z nás, 27 % Čechů v průzkumu uvedlo, že by si půjčku na nákup vánočních dárků klidně vzalo. Lidé totiž stále častěji využívají období kolem Vánoc k nákupu elektroniky, domácích spotřebičů a nábytku. „Už vloni jsme zaznamenali, že si lidé půjčovali vyšší sumy, protože využívají vánočních a povánočních slev k investicím do svých domácností,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová.

Roste také počet lidí, kteří si například vezmou úvěr na zimní dovolenou na horách nebo v exotické destinaci. PROFI CREDIT, který patří mezi pět největších nebankovních úvěrových společností u nás, proto teď nabízí akční vánoční půjčky se slevou až 31 %. Půjčit si můžete 40 000, 60 000 nebo 80 000 korun se splatností 36 až 48 měsíců. K získání této rychlé půjčky potřebujete jen minimum dokladů, peníze dostanete na účet do 24 hodin od schválení. Neplatíte žádné poplatky a nemusíte uvádět důvod, na co chcete půjčku použít. Akce trvá do 23. prosince.

Výběr článků

Načítám