Hlavní obsah

Bavlněné povlečení pokaždé jinak. Vyberte si to pravé!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo si jak ustele, tak si i lehne - známé rčení, které platí nejvíce při výběru lůžkovin, jež mají velký vliv na náš spánek. Ač se na trhu můžete setkat se spoustou materiálů, své prvenství si stále drží bavlna, a to v nejrůznějších podobách.

rodinnebaleni.cz

Článek

Moderní vzory i klasika

rodinnebaleni.cz

Díky vymoženostem dnešní doby si můžete dopřát téměř jakýkoliv design. Například 3D povlečení s živými vzory je v současné době módním hitem. V obchodech se například setkáte s nádhernými motivy světových metropolí, divokých i domácích zvířat nebo prosluněnými plážemi Karibiku. V kurzu samozřejmě zůstává i bavlněné povlečení s typickými proužky nebo puntíky.

Nechceš žehlit? Zvol si krep!

rodinnebaleni.cz

Krepové povlečení je v našich končinách už dlouho známé. I přesto, že zvrásněný povrch látky nemusí být každému příjemný, zachovává si kladné vlastnosti bavlny jako například měkoučký povrch, izolaci tepla a prodyšnost. Jeho údržba je ale velmi snadná, po vyprání už jej nemusíte žehlit.

Povlečení, které zahřeje

rodinnebaleni.cz

Když zima zaťuká na dveře, je čas sáhnout po hřejivém materiálu. Flanelové povlečení vás zaručeně nezklame. Vyrábí se z hustě tkané látky s vyšší gramáží a překvapí vás vysokou izolací tepla i dobrou savostí.

Přejeme šťastnou ruku při nakupování!

Výběr článků

Načítám