Hlavní obsah

Golf, termální voda a wellness v jednom

Novinky, András Szirányi, Maďarská turistika, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Greenfield Hotel Golf & Spa – Termální lázně Bükfürdő, Maďarsko

Greenfield Hotel Golf & Spa

Článek

Greenfield Hotel Golf & Spa, držitel ocenění za kvalitu v oblasti cestovního ruchu, se nachází v západním cípu Maďarska, v srdci termálního regionu proslulého svými léčivými prameny, v městečku Bükfürdő. Hotel nabízí jedinečnou kombinaci wellness a golfu a má veškeré předpoklady k tomu, aby vám zajistil idylickou letní dovolenou.

Hotel a jeho exkluzivní oddělení Spa & Wellness s celkovou plochou 3500 m2 získaly na základě hlasování hostů v roce 2015 cenu Excelence od portálu booking.com a vedoucí německá cestovní kancelář Fit Reisen je zařadila do kategorii Premium Hotely.

Vedle služby „Soft All Inclusive” populární mezi rodinami s dětmi, má hotel pro nejmenší hosty řadu možností jako jsou animační programy, dětská herna, dětské hřiště a především zážitkové a plavecké bazény o celkové ploše 700 m2, které zajišťují nezapomenutelnou zábavu pro malé i velké. Hotel má vynikající poměr mezi cenou a kvalitou, ubytování pro děti do 9 let je úplně zdarma.

Při dobrém počasí hotel Greenfield svým hostům nabízí ochutnávku golfu na svém 18ti jamkovém mezinárodním hřišti, kde zájemce o svět golfu povedou profesionální trenéři. Zkušeným golfistům hotel nabízí od pondělí do středy green fee zdarma ve shodném počtu nocí pobytu, na další dny se vztahuje 25% sleva z green fee (mimo svátky).

Bükfürdő leží jen 440 km od Prahy a 240 km od Brna. Přijeďte a užijte si bezvadné koupání, zahrajte si golf a objevte přírodní a kulturní krásy západního Maďarska!

Pro výhodné nabídky hotelu Greenfield klikněte SEM

Další skvělé tipy na letní dovolenou v Maďarsku najdete tady: http://cz.gotohungary.com/leto2016

Výběr článků

Načítám