Hlavní obsah

Prodej bytů v 2. fázi luxusního rezidenčního projektu Marina Island byl zahájen

Novinky, Daramis Development s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Developeři Lighthouse Group a Daramis spustili prodej dalších 144 bytů v připravovaných budovách A a C. Zájemci o unikátní bydlení u řeky na dosah centra města mohou vybírat ze tří kategorií bytů v dispozicích od 1+kk do 6+kk.

Marina Island

Článek

Byty jsou rozděleny podle typu a nabízeného standardu na Penthousy, Townhousy a komfortní byty. Townhousy v přízemí připomínají vlastní zahradou a soukromou garáží bydlení v rodinné vile. Penthousy v nejvyšších podlažích poskytují dostatek soukromí a díky proskleným stěnám a vysokým stropům také výjimečné výhledy do okolí. Všechny byty mají prostornou terasu nebo balkon, kategorie Penthouse a Townhouse navíc disponují i přípravou na vlastní bazén.

Budoucí obyvatelé Marina Island budou mít k dispozici nejen privátní park a 24hodinovou recepci, ale také reprezentativní společenské prostory, speciální místo určené pro grilování s přáteli, fitness studio a automatickou myčku aut a kol v podzemním parkovišti.

O výjimečnosti celého projektu se můžete přesvědčit na vlastní oči. Nechte na sebe působit jedinečnou atmosféru bývalého holešovického přístavu a domluvte si schůzku s realitním makléřem, který vás provede nově zařízeným vzorovým bytem. Více informací naleznete na www.marinaisland.cz.

Výběr článků

Načítám