Hlavní obsah

Oblíbené postavičky Stikeez jsou zpět

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Postavičky Stikeez se po roce vrátili do prodejen Lidl. Tentokrát se vynořily přímo z hlubin oceánu. Originální sběratelská kolekce obsahuje 24 gumových pestrobarevných figurek a každá z nich má nejen originální jméno, ale i typické vlastnosti.

Vaše oblíbené Stikeez jsou zpět – tentokrát z hlubin oceánu!

Článek

Na skleničce, vaně, počítači, nebo na okně. Stikeez můžete najít všude. Každá postavička má přísavku, takže bude držet na jakémkoliv hladkém povrchu, což ocení především děti. Nová sběratelská kolekce společnosti Lidl je inspirována vodami oceánu a někteří členové posádky Stikeez se třpytí, lesknou nebo svítí ve tmě.

Figurku Stikeez získá každý zákazník prodejny Lidl za nákup v hodnotě 300 Kč a více.

V rámci akce je možné zakoupit speciální sběratelský sáček či praktické album se stolní hrou ve tvaru ponorky. Nově je možné pořídit dvě vydání tematického časopisu Stikeez, kde je spousta informací o postavičkách, komiks, hry, plakáty a další zábava pro děti. Oproti loňsku je možné dokupovat i pytlíčky s jednotlivými figurkami, takže kolekce může být brzo kompletní.

Sběratelská akce v prodejnách Lidl potrvá do 11. října 2015, nebo do vyprodání zásob.

Zahrát si se Stikeez hry je možné také v aplikaci pro mobilní zařízení.

Vstupte do světa Stikeez na: www.lidl.cz/stikeez

Výběr článků

Načítám