Hlavní obsah

Jak jsem našla v Praze skvělé místo pro víkendový piknik

Novinky, PASSERINVEST GROUP, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno jsem zjistila, že překvapivá odhalení se neskrývají jen v uličkách historické části Prahy, ale kupodivu i v moderních čtvrtích. Nemám teď na mysli architektonické unikáty, ale objevení příjemného místa tam, kde bych ho nečekala.

BBCentrum Baarův park a Rezidenční park Baarova

Článek

Vyhrála jsem s kamarádkou jednodenní vstup do fitness a wellness klubu Balance Club Brumlovka v BB Centru na Praze 4. Po skvělém dopoledni jsme přešly pěší lávku přes Vyskočilovu ulici s cílem prozkoumat, co se za moderními kancelářskými budovami, které lemují tuto třídu, skrývá.

Najednou se před námi rozprostřel dokonale upravený park vyzývající k pikniku a poležení na dece. Kraj Baarova parku lemuje jedinečná vodní fontána, k tomu dětské a pétanquové hřiště, pítko a netradiční atrakce nejen pro děti.

Další park Brumlovka se nyní buduje na protější straně Vyskočilovy ulice a dokončen by měl být koncem léta. Prostě dokonalé prostředí pro relaxaci a zábavu s celou rodinou a skvělé místo pro práci a bydlení.

Budu muset častěji vyrazit na průzkum i do jiných částí Prahy, neboť mě BB Centrum velmi příjemně překvapilo. Opravdu to tam žije, nejsou to zdaleka jen kanceláře, ale spousta zeleně, obchodů a služeb a možností využití volného času. Jen doufám, že je takových míst v Praze víc.

Výběr článků

Načítám