Hlavní obsah

Frederique constant a Alpina představují švýcarské horologické chytré hodinky s platformou MotionX®

Novinky, Design Trade, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horologické chytré hodinky jsou syntézou hi-tech inovací a tradičního švýcarského hodinářského řemesla a tvoří spojovací článek mezi Silicon Valley a Švýcarskem, nejsou vybaveny digitálním displejem, ale přesný čas ukazují na tradičním analogovém číselníku.

FREDERIQUE CONSTANT A ALPINA PŘEDSTAVUJÍ ŠVÝCARSKÉ HOROLOGICKÉ CHYTRÉ HODINKY S PLATFORMOU MotionX®

Článek

Díky otevřené platformě MotionX® jsou švýcarské horologické chytré hodinky schopné obousměrné komunikace s mobilními zařízeními, vybavenými operačním systémy iOS nebo Android. Hodinky jsou syntézou hi-tech inovací a tradičního švýcarského hodinářského řemesla a tvoří spojovací článek mezi Silicon Valley a Švýcarskem. Tyto hodinky nejsou vybaveny digitálním displejem, ale přesný čas ukazují krásné, laserem řezané ručky na analogovém číselníku. Hodinky si zachovávají svou přirozenou krásu ale poskytují i výhody trendu "Quantified Self“, který se získanými daty, týkající se vlastní osoby, těla či životního stylu pracuje jako Váš osobní kouč a to bez nutnosti neustále dobíjet baterie.

Hodinky podporují funkce:

Vždy přesný čas a datum

Sledování činnosti pomocí nástroje MotionX®

Sledování kvality spánku pomocí nástroje Sleeptracker®

Buzení podle spánkových cyklů

Upozornění na nedostatek pohybu

Adaptivní koučink

Životnost baterie delší než 2 roky

Cloudové zálohování a obnovování dat pomocí nástroje MotionX®

Výběr článků

Načítám