Hlavní obsah

Kupujete sekačku? Vsaďte na značku AL-KO, na německou kvalitu!

Novinky, AL-KO KOBER

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvalita, to nejsou jen použité materiály, nesrovnatelně trvanlivější a odolnější než u asijské „konkurence“. Jsou to i neustále nová technická řešení, kterými němečtí konstruktéři výrobky udržují desítky let na světové špičce. To je značka AL-KO!

AL-KO KOBER

Článek

Sedmiletá záruka na stroj vymyšlený v Německu a vyrobený v Rakousku. To mluví samo za sebe! Když si vyberete sekačku AL-KO Highline 46.5 SP-A, budete mít na zahradě spolehlivého dříče s vynikajícím poměrem ceny, kvality a výkonu. Bude to vaše Šťastná volba! Díky skvělé konstrukci se neucpává a koš plní vždy až po okraj, oceníte také centrální nastavení výšky.

Highline-46-5-SP-A-1

To platí i pro model AL-KO Classic 51.5 VS-B Plus, který má navíc plynule nastavitelnou rychlost jízdy a jako správný Všeuměl dokáže posečenou trávu sbírat do koše, mulčovat ji jako hnojivo zpět do trávníku, nebo s bočním výhozem vyrovnat přesné řádky vyšší trávy na užitkové zahradě.

Highline-46-5-SP-A-1

Všechny funkce najdete také u stroje AL-KO Highline 525 VS 4v1, kde si vychutnáte takové detaily, jako je systém EasyClic pro snadnou manipulaci s košem, polohu „na zadních“ pro pohodlné čistění a úsporné zaparkování, nebo přední madlo pro snadné přenášení. Nestačí vám tato ochutnávka? Celý sortiment špičkových sekaček najdete na www.al-ko.cz

Highline-46-5-SP-A-1

Výběr článků

Načítám