Hlavní obsah

Místo záclon rolety šité na míru

Novinky, Climax

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Probuďte v sobě tvůrčího ducha a dopřejte svému interiéru svěží, neokoukaný vzhled. Nemusíte se hned pouštět do nákladné nebo náročné rekonstrukce, stačí si pohrát s textiliemi a barvami. Začněte třeba okny a pořiďte jim atraktivnější zastínění.

Roleta Modula

Článek

Všechny představy do nejmenších detailů splní interiérové rolety a plisé. Spolehlivě zkrotí slunce a svým vzhledem dodají větší šmrnc všem oknům, dveřím i zimním zahradám. Trendem příštího roku budou „zebří“ pruhy – jsou originální a neuvěřitelně praktické. Jestli chcete zaručený tip, pak doporučujeme roletu Modula s látkou Zebra. Překvapí vás svým důvtipem.

Roleta Modula

Roleta s pruhovanou látkou v sobě ukrývá hned dvě funkce zároveň. Celé kouzlo spočívá v tom, že látka je dvojitá a střídají se na ní plné pruhy s průsvitnými. Když si pohrajete s jejich kombinací, získáte buď jen zastínění, nebo úplné zatemnění. Dovnitř tak nepronikne ani paprsek, natož zvědavé pohledy sousedů.

Roleta Modula

Rolety a plisé zažívají v poslední době svou renesanci. Jsou méně náročné na údržbu než klasické záclony a závěsy, snadno zkrotí sluneční paprsky a současně ochrání vaše soukromí před nechtěnými zraky zvenčí. V nabídce tradičního českého výrobce Climax jsou různé dekory a barvy, které bez problémů sladíte se stávajícím zařízením svého domova.

Roleta Modula

Výběr článků

Načítám