Hlavní obsah

Vyladěná garážová vrata Praktik – mohou být i ekologická!

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Současné trendy dávají možnost vybrat si garážová vrata nejen podle vzhledu, ale i podle používané techniky a také podle spotřeby energie. Vrata PRAKTIK - jsou nejen praktická, ale mohou být i ekologická…

Garážová vrata Praktik - praktičnost spojená s krásou

Článek

Vrata firmy LOMAX & Co s.r.o. - PRAKTIK jsou posuvná sekční vrata. Největší devizou těchto vrat je jejich praktičnost, mimochodem se odrazila i v názvu produktu. A v čem se skrývá?

Praktické řešení

Jde o to, že vrata je možno otevřít jednak kompletně pro vjezd vozidel, jednak pouze částečně pro průchod osob. Jeden výrobek tak splňuje funkce garážových vrat, stejně jako i personálního vstupu. Nemusíme tak, například při průchodu s jízdním kolem, otvírat = „vyvětrat“ celou garáž. K tomu přičtěme minimální požadavky na provedení stavebního otvoru – nadpraží pouhých 110 mm a ostění jen 90 mm a výhody jsou na světě.

Komfort a úspora

Vrata sama o sobě však nejsou tak říkajíc to „pravé ořechové“. Je nutno ještě doplnit ideální způsob ovládání. Vrata PRAKTIK jsou dodávána s úsporným pohonem na dálkové ovládání LOMAX Exclusive. Je výjimečnou kombinací opravdu rychlého chodu vrat a maximální úspory energie. Klidovou spotřebu se totiž podařilo snížit na téměř neuvěřitelných 0,3 W/h, čímž se pohon dostal na méně než desetinu běžného standardu. Odměnou pro uživatele je pak finanční úspora, dokonalá tepelná i zvuková izolace, přírodě šetrnost k životnímu prostředí.

Za tato vrata získala firma LOMAX čestné uznání Stavební výrobek – technologie roku 2010 od České stavební akademie Praha.

Dlouho a spolehlivě

A jaké další výhody je možno zmínit? Především to, že vrata mají dlouhou životnost, jelikož neobsahují žádné prvky pro podporu chodu (pružiny či lanka). Provozuschopnost těchto vrat je tedy možná s minimální údržbou, kterou lze zvládnout svépomocí. Také na tato vrata Lomax poskytuje záruku 10 let.

bezplatná linka 800 100 372

www.lomax.cz

Výběr článků

Načítám