Hlavní obsah

Nejvstřícnější bankou je Fio banka

Novinky, Fio banka, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejvstřícnější bankou za druhé čtvrtletí 2014 se stala česká Fio banka. Ocenění získala za svou bezpoplatkovou politiku i za novinky, které klientům nabídla od dubna do června letošního roku. Obhájila tak prvenství z prvního čtvrtletí.

Nejvstřícnější bankou je Fio banka

Článek

Česká Fio banka, která byla vyhlášena Nejvstřícnější bankou za celý loňský rok, obdržela tento titul i za druhé čtvrtletí letošního roku. Odborná porota a veřejnost ocenili zejména novinky, které banka svým klientům na jaře nabídla. Mezi nimi především možnost založit si osobní a podnikatelské účty bez poplatků v 15 světových měnách včetně švýcarských franků, ruských rublů, japonských jenů či chorvatských kun.

Fio banka také zlevnila úrokové sazby hypoték a zavedla garantované sazby pro úvěry na bydlení do 70 % hodnoty nemovitosti. Klienti tak dopředu vědí, na jakou sazbu dosáhnou. Zároveň na jaře zahájila zcela novou reklamní kampaň, která propaguje její český původ i výhodné služby bez poplatků, které využívá již více než 430 tisíc klientů.

"Fio banka stále drží exkluzivní poplatkovou politiku a tím získává rekordně rychlým tempem nové klienty, a to i z řad drobných podnikatelů a malých firem. Neustále rozšiřuje a zdokonaluje své mobilní bankovnictví. Zajímavá je její nabídka už tradičně v oblasti investičních produktů, systematicky se pokouší i o zvyšování vzdělanosti klientů v těchto finančních aktivitách. Rozsáhle rozšiřuje nabídku zahraničních plateb v řadě měn, nabízí i levné evropské SEPA platby," komentuje umístění Fio banky porotkyně Olga Šeflová, vysokoškolská pedagožka a zástupkyně Bankovního institutu vysoké školy.

Výběr článků

Načítám