Hlavní obsah

Souboj o titul Dobrého podnikatele vrcholí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž MAKRO Dobrý podnikatel jde do finále a již 9. října bude známý první držitel tohoto titulu. O tom, kdo získá hlavní cenu letošního prvního ročníku, rozhodne odborná porota. O vítězi Ceny veřejnosti můžete rozhodnout i vy až do konce září. Podívejte se na příběh úspěšných finalistů: www.dobrypodnikatel.cz.

Makro Cash & Carry

Článek

Do soutěže se zapojilo více než 130 podnikatelů od majitelů restaurací přes provozovatele jesliček až po výrobce domácí čokolády z celé České republiky. Podmínkou pro přihlášení bylo úspěšné podnikání s méně než 30 zaměstnanci a zapojení do společensky prospěšných aktivit. V prvním kole hlasovala veřejnost v průběhu dubna a koncem června porota potvrdila patnáctku finalistů.

„Moc se mi líbí, že se už se v Čechách nebojíme ukázat, že jsme v něčem dobří. Navíc mají příběhy náboj a dokazují, že s dobrým nápadem se dá podnikat všude a ještě u toho dělat něco pro ostatní,“ říká Jan Žák, člen poroty a ředitel nákupu MAKRO Cash & Carry ČR. „MAKRO je dlouhodobým partnerem především malých a středních podnikatelů. Touto soutěží jim chceme vyjádřit uznání a ukázat společnosti, jak prospěšní mohou být podnikatelé pro své okolí.“

Hlasování o Cenu veřejnosti končí 30. září a vítěz s největším počtem hlasů získá 100 000 korun na propagaci a mediální podporu svého podnikání. Celkového vítěze soutěže, jež bude oceněn titulem MAKRO Dobrý podnikatel a peněžní výhrou 100 000 Kč, vybere odborná porota začátkem října.

Hlasujte pro svého favorita na webu: www.dobrypodnikatel.cz. Právě váš hlas může rozhodnout o tom, kdo získá cenu veřejnosti. Aktuální informace k soutěži můžete sledovat i na Facebooku: www.facebook.com/makro.cz

Výběr článků

Načítám