Hlavní obsah

Za sportovním adrenalinem můžete zamířit do Mostu. Budete překvapeni sportovní nabídkou i tamní přírodou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most je Evropským městem sportu 2015 a má co nabídnou – od adrenalinu po odpočinek a zábavu. A koho unaví sport, může navštívit hrad Hněvín, kde našel smrt známý alchymista Kelley, nebo přesunutý kostel, který se dostal Guinessovy knihy rekordů.

In-line dráha, Most

Článek

Severočeské město Most se stalo Evropským městem sportu pro rok 2015. A zcela oprávněně! Kde najdete tak unikátní sportoviště jako právě v Mostě? O tom, že si Most tento titul skutečně zaslouží, se můžete přesvědčit na vlastní kůži, paleta sportovních nabídek je totiž více než široká – od autodromu s polygonem,

přes hipodrom, kde nezávodí jen koně, ale kolem závodiště vede i tříkilometrová in-line dráha

a na své si tam přijdou vyznavači nového sportu fotbal-golfu, přes golfové hřiště,

jumpark, přírodní rekreační areály u jezer Matylda a Benedikt, kde je prostor nejen pro vodní sporty (vodní skútry, wakeboarding),

ale také cyklistiku a hlavně in-line bruslení,

po sportovní letiště s možností vyhlídkových letů a tandemových seskoků

a mnoho dalších tradičních i méně tradičních sportů. Více informací o možnostech sportování a návštěvě památek (třeba hradu Hněvína s alchymistickou dílnou nebo přesunutého kostela Nanebevzetí Panny Marie v Mostě najdete na www.mesto-most.cz a www.imostecko.cz.

Výběr článků

Načítám