Hlavní obsah

Podnikatelský, nebo osobní účet? Proč nevyužít obojí za jednu příznivou cenu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podnikáte a nevíte, jestli je pro vás vhodnější podnikatelský účet, nebo stačí jen osobní? Proč nevyužít toho nejlepšího z obou? Na trhu je už nyní i takový podnikatelský účet, ke kterému získáte osobní účet zdarma.

Raiffeisenbank a.s.

Článek

Osobní účty bývají zpravidla o něco levnější, ale zase neumějí nabídnout tolik služeb, které mohou živnostníkům usnadnit jejich podnikání. Jaký účet tedy zvolit? Odpovědí je Podnikatelské eKonto ŽIVNOST od Raiffeisenbank, které je na českém trhu unikátní v tom, že k podnikatelskému účtu klient získává zdarma i osobní účet eKonto KOMPLET.

V rámci jednoho transparentního poplatku tak živnostník získá vše potřebné pro své podnikání. Zdarma má mj. veškeré domácí příchozí a odchozí platby či neomezený počet bezplatných výběrů z bankomatů všech bank v ČR i v zahraničí.

Užitečné jsou i asistenční služby, které zajistí bezplatné právní poradenství či pomoc v případě havárie v provozovně.

„Živnostníci, kteří využívají podnikatelský účet, navíc mnohem snáze dosáhnou na podnikatelské úvěry, které získají za výhodnějších podmínek oproti tomu, kdyby využívali k podnikání osobní účty," vysvětlil Jan Figlovský z Raiffeisenbank.

K podnikatelskému účtu je zdarma také osobní účet pro jednoduché oddělení osobních a firemních financí. Není třeba se tak obávat ani vysokých bankovních poplatků, ani nepřehlednosti.

Více informací o Podnikatelském eKontu ŽIVNOST můžete získat na 841 164 164 nebo na http://www.rb.cz/individualni-pristup/podnikatele/podnikatelske-ekonto-zivnost/.

Související témata:

Výběr článků

Načítám