Hlavní obsah

Asistenční karta Radka Johna: Pomoc při nehodě zdarma

Novinky, Radek John

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Práci mechanika, odtah vozidla, náhradní vozidlo a další pomoc při nehodě zdarma v ČR i EU nabízí Radek John sto tisíci svých příznivců, kteří se jako první zaregistrují na jeho webu. Služby objednal u předního českého poskytovatele asistenčních služeb ACA1213.

Asistenční karta Radka Johna: Pomoc při nehodě zdarma

Článek

Radek John kandiduje do Evropského parlamentu s eurorealistickým programem a odmítáním eura v ČR. Svým voličům kromě toho vzkazuje: „Raději než do předvolebních billboardů investuji do vašeho pocitu jistoty za volantem. Karta ACA1213 stojí standardně 1800 Kč. Pokud se ale 24. května 2014 stanu europoslancem, a vy se nyní zaregistrujete na www.radekjohn.cz, získáte Johnovu asistenční kartu od renomované společnosti ACA1213 na 12 měsíců zdarma.

ACA1213 v asistenční kartě řidiče Radka Johna hradí zdarma ještě dovoz pohonných hmot, když na cestě dojdou, výměnu poškozené pneumatiky, likvidaci pojistné události, tlumočníka na telefonu v zahraničí a další služby, které řidiči ušetří nervy, čas a především peníze. Radek John tímto způsobem věnuje svým příznivcům desítky milionů korun.

Ve svém programu myslí na řidiče například snahou o levnější pohonné hmoty bez řepky z Bruselu. Více o programu pro volby do Evropského parlamentu se dozvíte na www.radekjohn.cz.

Výběr článků

Načítám