Hlavní obsah

S Liškou ušetříte za teplo i nová okna

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z důvodů vysokých účtů za energie je vedle neustálého růstu cen i skrytý únik tepla. K úsporám vede cesta třeba přes výměnu oken. Smutnit nemusí ani domácnosti, které nemají dostatek peněz.

Jak na únik tepla?

Článek

Například ČMSS nabízí až 500 tisíc korun bez zajištění nemovitosti, přitom nemusíte mít vůbec nic naspořeno. A navíc – u Lišky teď ušetříte 45 % nákladů na pořízení oken Vekra!

Za topení lze ročně ušetřit až 25 % nákladů. Stačí se soustředit na místa, kudy teplo uniká, a provést drobnou rekonstrukci či nutné opravy. Nejčastěji jde v takovém případě o okna. Ani při nedostatku peněz nemusíte zoufat, protože díky příznivé situaci na trhu jsou sazby za úvěry velice nízko. A půjčit si u ČMSS je opravdu snadné. Stačí si na kalkulačce spočítat výši splátek, která vám vyhovuje, a zajít za jejím obchodním poradcem.

Nečekejte sáhodlouhé formality ani náročné vyřizování. Úvěr ze stavebního spoření přitom můžete kdykoli předčasně splatit, a to bez sankce.

Výběr článků

Načítám