Hlavní obsah

Samozavírací okna

K našim oknům přinášíme novinku – samouzavírací systém WinFlip. Jedná se o systém, který zajistí Vašim novým nebo již namontovaným oknům kontrolu větrání a následné uzavření oken a to vše jedním tahem.

Pohodlné větrání díky novému systému WinFlip

Článek

Větrání už nemusí znamenat pouze starost. Pohodlné větrání je realitou!

O potřebě častého a intenzivního větrání si můžeme přečíst ve stovkách článků. Větráním udržujete v interiéru čistý a zdravý vzduch. Zároveň snižujete vlhkost vzduchu v interiéru a bráníte vzniku vlhkosti a plísní. Větrání je tedy pro domácnosti velmi důležité. Na druhou stranu také velmi obtěžující. Neustále se starat o to, aby byla okna otevřená a včas je zavírat je činnost, kterou nemá nikdo z nás příliš v lásce. Naštěstí toto pravidlo už neplatí.

Samouzavírací systém, který zajistí oknům kontrolu větrání a uzavření

Okna se totiž mohou zavírat automaticky

Asi všichni dobře známe situaci, kdy jsme se museli při odchodu z domu ještě vracet a zkontrolovat, zda jsou okna zavřená. Nebo v případě teplých letních nocí necháváme interiér větrat, ale ráno nás budí hluk zvenčí, který nás donutí vstát z postele a jít okno zavřít. Nehledě na to, že zapomenutá otevřená okna v domě, bytě nebo kanceláři jsou lákadlem pro zloděje. Automatickým zavíráním si můžete ušetřit mnoho starostí a hlavně být v klidu.

Samouzavírací systém, který zajistí oknům kontrolu větrání a uzavření

Žádné složité systémy, ale jediné tlačítko navíc

Možná si představujete, že automatické zavírání oken bude složitý systém moderní elektroniky. V tom případě vás můžeme uklidnit, o žádný takový systém se jednat nemusí. Automatické zavírání okna může zajistit i mechanismus v okenním křídle. Okna se dokáží samy automaticky uzavírat. Jedná se o unikátní mechanismus WINFLIP. Dokonce může být tento mechanismus namontován na stávající okna bez nutnosti výměny za nová.

Sami si nastavíte interval

K chodu samouzavíracího mechanismu okna WINFLIP není zapotřebí žádné připojení k elektrické energii. Uvnitř konstrukce okna je totiž ukrytý mechanismus, který okna zavírá. Přítlačná síla tohoto mechanismu může být až 300kg. Sami si nastavíte sílu a interval, po kterém chcete daná okna zavřít. Interval zavření okna lze nastavit od 1 minuty do 10-ti hodin. Ta se zavřou zcela bez vaší pomoci a ihned se také zamknou pro zajištění bezpečí. Odblokovat a otevřít tato okna je možné pouze zevnitř. Stačí stisknout tlačítko nebo zatáhnout za šňůrku.

Samouzavírací systém, který zajistí oknům kontrolu větrání a uzavření

Více informací na www.bohemiaplast.cz.

Výběr článků

Načítám