Hlavní obsah

Nečekejte dlouhé fronty, očekávejte klidné Vánoce

Novinky, Popron.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příznačné fronty na různé druhy ovoce či elektroniku jsou již poměrně dávnou minulostí. Přesto se zkuste zamyslet nad tím, kolik času ve frontách každoročně strávíte, a to zejména v období Vánoc. Že je to naprosto nezbytné? Vyvedeme Vás z omylu…

Popron.cz

Článek

Vánoce lze zařídit i bez nekonečného čekání. Řešením na jednu stranu může být objednání dárku přes internet, jenže ani poté nemusíte být nutně ušetřeni zdlouhavých procesů. Frontám se nevyhnete ani na poštách a kurýr v tomto hektickém období rovněž není všude včas. Pak je tu ovšem ještě Popron s největší sítí výdejních míst po celé ČR.

V čem spočívá rozdíl? Objednané zboží dorazí na Vámi vybrané výdejní místo z pravidla hned druhý den a Vy už si ho vyzvednete v termínu, který Vám nejvíce vyhovuje. Vleklé čekání i stres jsou tudíž tytam. Ušetřený čas pak lze věnovat třeba přípravě cukroví, anebo ho prostě strávit s rodinou.

Pokud Vás zároveň nic nepotěší více než upřímná radost Vašich nejbližších z překvapení pod stromečkem, máme pro Vás několik tipů. Inspirovat by Vás kupříkladu mohl biokrb do interiéru, na balkon nebo terasu.

Dětská kapesní hra pro všechny malé nezbedy.

Elegantní souprava pro přípravu čokoládového fondue, kterou ocení milovníci laskomin.

Zažijte letos zkrátka poklidné vánoční svátky ve znamení zajímavých dárků na www.popron.cz.

Výběr článků

Načítám