Hlavní obsah

Nákup nového zařízení je výhodnou investicí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Perex: Investice do nového počítače se rychle vrátí, návratnost se počítá v řádech měsíců. Zároveň roste spokojenost uživatelů a firmy a organizace získávají lepší zabezpečení a ochranu citlivých dat.

MICROSOFT s.r.o.

Článek

Koupi nového počítače mnoho firem vnímá jako nutnou investici s velmi malým dopadem na produktivitu práce. V mnohých případech se snaží nákup nového počítače co nejdéle odkládat. Přitom investice do nového počítače se může rychle vrátit. Bez nadsázky lze říci, že nejhorší počítač, který dnes koupíte, má větší výkon, než 3 roky starý. Uživatel tak získává rychlejší odezvu systému a aplikací. V případě, že je pro uživatele počítač hlavním pracovním nástrojem, úspora několika minut denně představuje časovou úsporu v řádu několika pracovních dnů za rok. Návratnost investice do nového počítače se pak počítá v jednotkách měsíců a rychle se vrací.

MICROSOFT s.r.o.

Nákupem nového počítače firmy řeší i upgrade svého operačního systému na nejnovější verzi Windows. Ta je násobně lépe zabezpečena oproti předchozím verzím a nabízí řadu pokročilých funkcí, jako je např. šifrování BitLocker, již ve verzi Pro. Nákup nového počítače je proto rozumnou investicí i v případě, že vám stávající systém vyhovuje a tím více před ukončením podpory stále velmi oblíbeného Windows XP, plánovaným na duben 2014.

Více informací na www.vasemodernikancelar.cz.

Výběr článků

Načítám