Hlavní obsah

Jak správně vybrat pokladní systém pro maloobchodní prodejnu?

Novinky, APLS Praha s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitelé obchodů při výběru pokladních systémů neočekávají od pokladny pouze tisk účtenky. Hledají moderní a spolehlivý nástroj pro efektivní obchodování, nástroj pro řízení sítě prodejen i zdroj okamžitých přehledů o skladových pohybech a zásobách.

WinShop POS TOUCH

Článek

Co je při výběru pokladního systému důležité?

„Důležitým kritériem při výběru správného pokladního systému je jeho úspěšnost v daném segmentu. Jednoduchým vodítkem pro posouzení úspěšnosti je počet referenčních instalací. Neméně důležitou podmínkou je také schopnost dodavatele poskytovat kvalitní záruční i pozáruční servis a podporu formou konzultací, doškolování a poskytování softwarových upgrade,“ říká ing. Michal Říha, jednatel společnosti APLS Praha s.r.o., která je dodavatelem pokladního systému WinShop.

Pokladna WinShop

Kolik stojí dobrý pokladní systém?

„Pokladní systémy WinShop na bázi počítačových pokladen je možné pořídit již od 30 000 Kč. Konečná částka je závislá na rozsahu řešení a typu pokladen. Podle našich zákazníků se však celková investice do pokladního systému vrací obvykle do dvou let od instalace díky optimalizaci zásob a omezení krádeží personálu v souvislosti s efektivnější inventarizací a přesnou evidencí tržeb,“ doplňuje Richard Pohl, obchodní ředitel WinShop software s.r.o.

Výběr článků

Načítám