Hlavní obsah

Telefónica Talentum program nabízí start kariéry studentům vysokých škol

Novinky, Telefónica Czech Republic, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Telefónica již podruhé nabízí pracovní příležitost studentům. V rámci druhého ročníku Internship programu začlení do svých týmů napříč celou společností dalších 40 studentů vysokých škol. Stejný počet jich nastoupil i v loňském roce.

CEO se studenty

Článek

„Do tohoto programu jsem se přihlásil, protože mě lákala práce ve velké mezinárodní společnosti. Pracuji v oddělení Strategie, které považuji za jedno z nejzajímavějších. Moji kolegové jsou zkušení odborníci, od kterých se toho mohu hodně naučit,“ říká student České zemědělské univerzity v Praze Karel Nedvěd.

Telefónica podporuje studenty nejen prostřednictvím řady školení v rámci rozvojového programu, ale také pořádáním volnočasových aktivit. Nyní se několik studentů společně s trenérem připravuje na půlmaraton. „Parta v Internship programu je skvělá. Je zde řada zajímavých lidí, se kterými se člověk na akcích, které pro nás Telefonica pořádá, nikdy nenudí,“ dodává Karel Nedvěd.

Studenti se mohou přihlašovat do 15. dubna prostřednictvím webu www.jointalentum.com.   Zájemci procházejí dvoukolovým výběrovým řízením.

Internship program je koncipován na 12 - 18 měsíců. Je určen studentům 3. a 4. ročníků vysokých škol.

Výběr článků

Načítám