Hlavní obsah

Také evidujete každou třetí fakturu jako neuhrazenou?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Schopnost podnikatelů v Česku platit faktury, je v porovnání s ostatními vyspělými evropskými zeměmi mimořádně špatná. Platby po lhůtě splatnosti jsou naprosto běžné a výjimkou nejsou ani měsíce nezaplacené faktury. Jak se dá v takové situaci bránit?

Vymahani-bez-Poplatku.cz

Článek

Podnikatel nemá moc možností, jak se bránit před dlužníky. Vymáhání vlastními silami většinou nikam nevede a soudní spory v Česku trvají příliš dlouho. Navíc podnikatele časově a finančně velmi zatěžují. Naštěstí se ale nabízí i jiné možnosti. Zajímavým řešením pro vymáhání pohledávek je projekt: www.Vymahani-bez-Poplatku.cz. Jedná se o internetovou aplikaci, která je zcela zdarma a umožňuje Vám online předat pohledávku k vymáhání a následně sledovat vymáhací proces. Vymáhací aktivita započne do 24 hodin od předání pohledávky.

Kromě rychlého vymáhacího procesu umožňuje Vymahani-bez-Poplatku.cz také preventivní monitoring, který podnikatele automaticky informuje (email, SMS) o vzniku insolvence, dluhu, exekuce, změně majitele, jednatele, sídla u jeho zákazníků. Díky tomu můžete podniknout kroky eliminující vznik nedobytné pohledávky, popř. minimalizovat následky vzniklé situace.

Více informací najdete na www.Lustrace-Firem.cz.

Správa a vymáhání pohledávek

Proč s námi?

  • V případě nevymožení dluhu neplatíte NIC!
  • Žádné zálohy ani peníze předem!
  • Náklady spojené s vymáháním hradí dlužník nebo my!  
  • Naše odměna se pohybuje v rozmezí 4 - 10 % z vymožené částky.
  • Vymáhání započne do 24 hodin od předání případu
  • Máte online přehled o úkonech a stavu předaných pohledávek (doručení žaloby, kdy byl podán návrh na exekuci, zda byl zabaven majetek a v jaké hodnotě, kdy bude dražba exekuovaného majetku aj.).

·        Software pro správu pohledávek máte k dispozici ZDARMA.

Těšíme se na spolupráci www.Vymahani-bez-Poplatku.cz

Výběr článků

Načítám