Hlavní obsah

Z lesa na mě mlsně zírá...

Novinky, Kateřina Tučková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Juká na mne odevšad, pořád, skoro každý den. Už mi pěkně leze na nervy. Vykukuje z Magazínu, mrká na mne z Víkendu. Hned v pondělí, jen dosednu v kanceláři na židli, udělám si kafe, pozdravím se s Jolankou, otevřu Ona Dnes a zase: Dny štíhlé linie - zhubněte ve Svaté Kateřině. To mi snad dělají naschvál. Sotva jsem se po neděli nasoukala do kalhot.

Maséry mají v resortu opravdu skvělé

Článek

Mířím na nákup do Alberta a ten chlap na mne vyzývavě čumí z billboardu, v ruce sklenku s vínem a tváří se, že si mnou chce připít. Silvestr ve westernovém stylu, mihne se mi před očima. To tedy moc originální nejsi, chlapečku. Kouká na mě, jak vlčák na turecký med a přitom má vedle sebe docela pěknou roštěnku.

Už to  trochu přeháněj. Jedeme v  pátek s děckama na víkend do Strmilova na Vysočinu a zase: Resort Svatá Kateřina, Wellness a Spa. Od cesty na nás zírá se suverénním výrazem Donchuana a zase si chce připíjet. Kde vůbec je ta Svatá Kateřina? Otík dí, že někde u Počátek. Pan zase chytrej! Copak já vím, kde jsou Počátky? Nechápavý výraz v mé tváři přiměje Otíka k dalšímu pokusu: Počátky jsou přece kousek od Žirovnice! Ještě chytřejší!

Takhle jsme se v Kateřině poměly!

Nakonec jsem Svatou Kateřinu našla mezi Pelhřimovem a Telčí, na kopci uprostřed lesa, asi tři kilometry od Počátek. My jsme tam totiž s Jolankou jely, abyste věděli! Koupily jsme si: Jógový víkend. Párkrát jsem předtím jógu zkusila, nebylo to špatný. Tedy power jógu. Tohle bylo něco úplně jinýho. Ještě teď mě bolí celý tělo, nejvíc břicho a zadek. Nemůžu si pořádně ani sednout. Bude to ale spíš z toho koně. Maj tam krásný koně. Jídlo taky dobrý. A hlavně velký, bublající, voňavý wellness. A venku? Nádherná příroda. Ticho, klid. Žádný auta, zato spousta hub.

Výběr článků

Načítám