Hlavní obsah

SMART – nová značka levných kuchyní od Katalpy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražských Holešovicích bylo v září otevřeno nové kuchyňské studio. Záměrem tvůrců značky SMART bylo přiblížit kvalitní designové kuchyně většímu počtu zákazníků, což se díky některým zjednodušením sortimentu a tím i snížením cen povedlo.

Kuchyně Katalpa

Článek

První zkušenosti potvrzují, že se kuchyně SMART trefily do segmentu, který na našem trhu chybí. Po technické stránce jsou stejně kvalitní jako ty značkové, korpusy jsou vyráběny z lamina 18 mm, což znamená že se polička u skříňky šíře 90 cm pod tíhou nádobí neprohne. Skříňky jsou kompletovány lepením a dodávány i s osazenými dvířky, nejedná se tedy o polotovar, kdy zákazník kupuje kuchyň tzv. po prkýnkách. Montáž kuchyně si díky tomu dokáže provést průměrně zkušený domácí kutil.

Do sortimentu čelních ploch bylo zařazeno lamino, ale i dvířka lakovaná, a nebo s masivní dýhou. Vedle odborného zaměření si může klient objednat i montáž kuchyně a v případě nutnosti i výrobu atypických prvků s minimální přirážkou.

Grafické návrhy jsou zpracovávány zdarma, ale pokud si chce klient sám „pohrát“, je mu k dispozici SMART stůl, kde si může snadno sestavit model své nové kuchyně. Vypracování cenové nabídky pak trvá jen několik minut.

Výběr článků

Načítám