Hlavní obsah

Investujte bez omezení minimální částkou

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechcete, aby vaše peníze ležely ladem, a úroky na vkladech vám připadají nízké? Zkuste investovat on-line. Není to tak obtížné, jak se na první pohled zdá.

Chceš uspět? Investuj

Článek

Investování do akcií, ale i dalších investičních nástrojů přes internet je stále oblíbenější formou zhodnocování peněz. Ovládání internetové aplikace pro investory je stejně jednoduché jako obsluha vašeho účtu přes internetbanking.

Při obchodování na burze sami rozhodujete, jakou investiční strategii zvolit, kam a kdy investovat. Fio banka vás neomezuje minimální částkou a pro snazší rozhodování vám nabízí kompletní zpravodajský servis, rady analytického týmu, vzorová portfolia nebo možnost konzultace s makléři. Investovat můžete nejen do akcií největších světových společností, ale například i do ropy nebo zlata.

Pokud se chcete dozvědět více o akciích i kapitálovém trhu obecně, můžete navštívit školu investování, kterou pořádá Fio banka zdarma po celé ČR. Nebo vyzkoušet bez peněz a bez rizika demoverzi burzovní aplikace e-Broker.

Začít můžete zde.

Výběr článků

Načítám