Hlavní obsah

Výrobky společnosti RI OKNA šetří zákazníkům peníze

Novinky, RI OKNA a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za dobu své existence si vybudovala pevnou pozici, získala bohaté zkušenosti se zakázkami ve veřejném i soukromém sektoru a její špičkové výrobky se prodávají v řadě evropských zemí.

Administrativní budova RI OKNA a.s.

Článek

Jeden z našich největších výrobců plastových oken, dveří a hliníkových systémů, společnost RI OKNA z Bzence, působí na trhu už 18 let. Za dobu své existence si vybudovala pevnou pozici, získala bohaté zkušenosti se zakázkami ve veřejném i soukromém sektoru a její špičkové výrobky se prodávají v řadě evropských zemí.

Společnost RI OKNA dnes vyrábí na ploše přes 14 000 metrů čtverečních v průmyslové zóně na okraji Bzence, v jednom z největších a nejmodernějších areálů v Evropě, který je vybavený špičkovou technologií. Kromě nejmodernějších technologií používá RI OKNA také kvalitní komponenty: plastová okna a dveře se vyrábí z prvotřídních profilů německé značky Salamander a profilů společnosti Profilink. Hliníková okna, dveře, interiérové stěny a prosklené hliníkové konstrukce vznikají z vysoce kvalitních německých profilů Hueck+Hartmann, jež umožňují vytvářet i architektonicky velmi náročné části moderních budov.

Spolehlivý partner

Ke každému klientovi přistupuje společnost individuálně, spolupracuje na architektonickém řešení a zohledňuje charakter nemovitosti. Snaží se najít nejlepší technické či organizační řešení a pružně reagovat na požadavky zákazníků. „Již ve fázi projektové dokumentace pomáháme zákazníkům najít nejlepší řešení vhodnou radou a správným výběrem produktu. Díky tomu klienti ušetří nemalé finanční prostředky,“ vysvětluje předseda představenstva Petr Ingr.

V dnešní době, kdy jsou kladeny vysoké nároky na úspory energií, kvalitní výrobky RI OKNA tyto požadavky bezesporu splňují. Všechna okna jsou standardně vybavena kvalitním izolačním trojsklem nebo dvojsklem dle přání zákazníka, což přináší výrazné úspory tepla. Kromě vynikajících tepelně izolačních vlastností v maximální míře tlumí zvuk a jsou odolná proti rozbití.

Náročné stavby a projekty

Vysokou kvalitu výrobků RI OKNA prověřenou časem ocenily již stovky zákazníků, jejichž spektrum je velmi široké. Patří k nim majitelé bytů, rodinných domů, firmy, developerské společnosti, státní správa, obce či města. Společnost má za sebou řadu úspěšných realizací na nových či revitalizovaných obytných, průmyslových i administrativních objektech a bohaté zkušenosti s veřejnými zakázkami.

Špičkové produkty RI OKNA najdete například v bytových domech ve Zlíně, Hodoníně či Uherském Brodě, v Domově s pečovatelskou službou v Buchlovicích, na autobusovém nádraží v Uherském Hradišti, Gymnáziu v Břeclavi, City Centru v Českých Budějovicích, Lázeňském domě v Buchlovicích, Hotelu u lázní v Ostrožské Nové Vsi a v sídlech řady firem. „Dokážeme si poradit s náročnějšími stavbami a projekty. Dáme novou tvář staré škole, kasárenské budově, sportovní hale nebo domovu mládeže. Úzce spolupracujeme s řadou stavebních společností a dodáváme řešení oken a dveří podle představ investora. Široká škála barev podle vzorníku nebo dekorů různých druhů dřeva nám umožní vyhovět jakémukoli přání a to i v případech, kdy se jedná o přestavbu či opravu vzácného nebo památkově chráněného objektu,“ vysvětluje obchodní ředitel Martin Ištvánek.

Velký důraz klade společnost na zajištění stabilní kvality produkce. S použitím moderních technologií dosahuje prvotřídní kvality spojů a mechanické pevnosti, každý výrobek opouštějící výrobní závod je dokonale funkční, několikrát průběžně kontrolován a připraven pro zabudování do stavby a splnění svého účelu.

Aby firma obstála v tvrdém konkurenčním boji, sleduje nejnovější trendy v technice a designu a stále rozšiřuje portfolio svých výrobků a služeb.

Hlavní konkurenční výhodou RI OKNA jsou především dlouholeté zkušenosti s výrobou a montáží a široký sortiment výrobků pro všechny typy zákazníků, kteří najdou v portfoliu kvalitní okna za velmi příznivou cenu, stejně jako složité a luxusní produkty. „Klientům vysvětlujeme, že nejdůležitější vlastností výrobků musí být spolehlivost. Klíčem k naší dobré pověsti není jen prvotřídní kvalita, ale také poctivá, dobře odvedená práce při montáži. Neméně důležité je otevřené poskytování všech informací našim zákazníkům,“ přibližuje firemní strategii předseda představenstva Petr Ingr.

A orientace na špičkovou kvalitu a nadstandardní vztahy se zákazníkem či dodavateli se ukázaly jako krok správným směrem. Přestože hospodářská krize a propad ve stavebnictví znamenal pro mnoho firem existenční potíže, RI OKNA významnější pokles nezaznamenala. V roce 2011 dosáhla obratu ve výši 950 milionů korun, v současné době má téměř 70 obchodních zastoupení a autorizovaných prodejců v České republice a tři desítky prodejců na Slovensku. Výrobky prodává nejen u nás a na Slovensku, ale také v Rakousku, Německu, Itálii, Belgii, Maďarsku, Švýcarsku a dalších evropských zemích.

A v nastoupené cestě bude společnost RI OKNA pokračovat i v dalších letech. Nadále chce zákazníkům nabízet špičkovou kvalitu výrobků i služeb a být spolehlivým partnerem pro své klienty, dodavatele a stávající či nové obchodní partnery.

více informací na:  www.ri-okna.cz

Výběr článků

Načítám