Hlavní obsah

Každý týden nová kolekce zboží a důvod udělat radost sobě či svým blízkým

Novinky, Tchibo Praha

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekáte netrpělivě každý týden, co nového se zase objeví a propadli jste již kouzlu každotýdenní inspirace? Pak už jste asi slyšeli o konceptu prodeje společnosti Tchibo. Že ještě vůbec nevíte, jak to se spotřebním zbožím Tchibo vlastně je? Tak to jste se začetli správně.

Tchibo Praha

Článek

Tchibo totiž není jen káva neobyčejné chuti a aroma, ale také obchod plný inspirace pro Vás a Vaše nejbližší. Každý týden v něm najdete aktuální kolekci nejméně 30 výrobků spotřebního zboží, a to ve výborném poměru kvality a ceny. Témata kolekcí se v průběhu roku střídají a postupně zahrnují vše od vybavení domácnosti a kuchyně přes módu, sport, elektroniku, hračky a šperky až po zahradu. Všechny kolekce jsou limitované a vždy se prodávají po omezenou dobu či jen do vyprodání zásob.

Na tento týden Tchibo připravilo kolekci vybavení pro koupelnu, kde kromě vysněných měkkých ručníků v letních barevných odstínech či nápaditých držáků s přísavkou naleznete kvalitní koupelnové doplňky nebo praktické pomůcky pro dokonalý styling.

Tchibo Praha

Příští týden se můžete těšit na spoustu báječných výrobků na téma šití a tvůrčí práce, praní a žehlení i ukládání a třídění prádla, zkrátka vše, abyste mohli své oblíbené oblečení hýčkat.

Vedle těchto týdně nových limitovaných kolekcí nabízí Tchibo i designovou kolekci výrobků pro požitek z kávy, navrženou uznávanými designéry Sirem Terencem Conranem a jeho synem Sebastianem. Pokud patříte k milovníkům rychlých a praktických řešení, určitě podlehnete kouzlu domácího kávovaru Tchibo Cafissimo, dostupného v různých barevných provedeních.

Výrobky Tchibo můžete zakoupit jak v kamenných prodejnách Tchibo, síti prodejních míst ve vybraných super a hyper marketech, tak i v našem přehledném internetovém obchodě www.tchibo.cz, kde si můžete vybrat z pohodlí domova či kanceláře. V nabídce e-shopu je i zboží z několika předchozích kolekcí, které již v obchodě nenajdete.

Nezapomeňte, že každý týden na vás čeká nové zboží a zajímavé nápady!

Výběr článků

Načítám