Hlavní obsah

Na hlad i „mlsnou“ vyzrajete s chladničkami Samsung

Novinky, Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepostradatelným pomocníkem v domácnosti, který dokáže nasytit všechny hladové krky, je bez debat plná chladnička. Ideální řešení, jak ukládat potraviny, aby zůstaly dlouho čerstvé (a tedy vždy připravené pro zahnání hladu i „mlsné) nabízí Samsung.

Honí vás mlsná? Doběhněte k nejbližší chladničce Samsung Série G!

Článek

Kombinované chladničky Samsung Série G  mají velikost jako běžné chladničky. Tajemství se však skrývá uvnitř - nabízí až 400 l úložného prostoru pro všechny možné lahůdky. Každý člen domácnosti si tak přijde na své, aniž byste museli chodit každý den do obchodu. Při ukládání velkého nákupu oceníte variabilní uspořádání přihrádek ve dveřích. Dají se do nich pohodlně umístit i velké láhve s nápoji, nebo naopak drobné potraviny. Více prostoru poskytuje také zvětšený spodní box pro uchovávání ovoce a zeleniny. Chladničky Samsung Série G však potěší nejen váš žaludek, ale i peněženku. Jako jediné na trhu totiž dosahují v kombinaci s technologií True No Frost nejúspornější energetické třídy A+++. Důvodem je jejich speciální kompresor – tzv. digitální invertorový kompresor, který udržuje požadovanou teplotu plynule, aniž by se neustále zapínal a vypínal. Na tento kompresor se nově vztahuje velkorysá záruka 10 let, takže máte minimálně dekádu jisté zázemí, až vás bude opět „honit mlsná“.

Výběr článků

Načítám