Hlavní obsah

Podnikatelský účet bez poplatků bodoval v Ceně podnikatelů Zlatá koruna

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fio banka vyhrála hlasování malých a středních podnikatelů v rámci soutěže Zlatá koruna, prvenství jí zajistil Fio Podnikatelský účet bez poplatků.

Fio účet = úspory

Článek

Po vítězství v anketě Zlatý Měšec 2012, Vstřícná banka za 1. čtvrtletí 2012 a Broker roku, kategorie České akcie, získala Fio banka další letošní vítězství - první místo v hlasování podnikatelů při soutěži o nejlepší finanční produkty Zlatá koruna. Zároveň obsadila s Fio osobním účtem pátou příčku v Ceně veřejnosti.

Fio Podnikatelský účet jako jediný v ČR nabízí nejen vedení zdarma, ale především neomezený počet elektronických tuzemských a česko-slovenských transakcí - a mnoho dalších výhod. Ušetřit za poplatky může fyzická osoba-podnikatel i firma. Jak na to?

Fio banka nabízí podnikatelům a firmám také flexibilní podnikatelské úvěry. Potřebujete peníze pro vaše podnikání? Informace a formulář žádosti naleznete zde

Výběr článků

Načítám