Hlavní obsah

Estetická rázová vlna X-Wave. Extrémně účinné řešení celulitidy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O novince, díky které budete krásnější a hlavně i zevnitř zdravé, jsme si povídali s MUDr. Hrebenárovou z esteticko-medicínského centra Medicenter. Jedná se o neinvazivní metodu na odstranění celulitidy, strií a jizev s 95% úspěšností léčby.

Terapie přístrojem BTL X-Wave

Článek

Abychom lépe pochopili přednosti přístroje X-Wave, je třeba si připomenout, co je to celulitida. Nevzhledné ďolíčky postihují ženy prakticky všech věkových kategorií. Nezdravá životospráva, kolísavost hladiny estrogenu i genetické dispozice vedou ke zpomalení metabolismu v postižených partiích (hlavně stehna, hýždě), k ukládání podkožního tuku, který zvyšuje tlak na krevní a lymfatické cévy a tím i hromadění toxinů a odpadních látek. Dlouhodobé výzkumy a praxe ukázala, že přístroj X-Wave umí léčit celulitidu i v pokročilém stádiu.

 

 

X-Wave je unikátní český výrobek s patentovanou technologií firmy BTL. Jako jediný na trhu používá kombinaci akustických a elektrických rázových pulzů, souběžně přenášených do tkáně. Akustické vlny prostupují do těla, vibrace ničí zapouzdření tukových buněk v pojivové tkáni, která se uvolní a vypne. Stimulací elektrickými pulzy svaly posilují jako u fyzického cvičení a pokožka se stává pevnější a pružnější. „Samotné ošetření opravdu nebolí i díky tomu, že terapeutka může volit intenzitu rázové vlny nastavením síly vln„ H. Navíc nevyžaduje žádnou rekonvalescenci nebo omezení běžných aktivit. Metoda je vhodná pro ošeření boků, stehen, paží a hýždí. „Čím dříve se problematice začneme věnovat, tím lepších výsledků dosáhneme. Při zcela neinvazivním ošetření přístrojem BTL X-Wave nedochází k poškození pokožky. Naopak dochází k mechanickému "oživení" krevních a lymfatických cév, odplavení nahromaděných toxinů, rozpadu zapouzdřených tukových buněk, stimulaci produkce kolagenu a tím k vypnutí a vyhlazení pokožky. Nerovnosti a pocity tíhy v postižené oblasti mizí." H

 

 

X-Wave odstraní i nerovnosti po klasické liposukci, vyhladí strie a jizvy po chirurgických zákrocích. „Dopřejte si 2x týdně 30 min. ošetření po dobu 4 týdnů a odměnou vám budou krásné a hlavně zdravé nohy. Pokud ošetření X-Wave nevyzkoušíte na vlastní kůži, nebudete mít šanci si ho zamilovat a budete donekonečna bojovat s větrnými mlýny jménem Celulitida.“ H. Žádejte toto ošetření v doporučených estetických pracovištích nebo využijte naši akční nabídku zde. Více na www.x-wave.cz

Působení přístroje BTL X-Wave v ošetřované oblasti.

Výběr článků

Načítám