Hlavní obsah

S MasterCard si on-line nákupy oblíbíte

Novinky, MasterCard Europe

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celosvětový fenomén, nakupování na internetu, dorazil i do Česka a je u nás čím dál populárnější. Máte obavy platit za zboží platební kartou? Pak na internetu plaťte s MasterCard® SecureCode™. Zároveň od 10. dubna 2012 můžete za platbu kartou MasterCard na Slevomat.cz získat dopravu zboží zdarma.

MasterCard Europe

Článek

Jak bezpečně platit na internetu kartou

Technologie MasterCard SecureCode zajišťuje pohodlným a rychlým způsobem bezpečnost držitelům karet během on-line nakupování. Pro nakupování kartou je nezbytné nejprve do příslušného systému vložit potřebné informace, jako je číslo karty, její doba platnosti a bezpečnostní CVC kód (umístěný na rubové straně karty). Tato citlivá data jsou následně zašifrována a v režimu zabezpečeného spojení přenášena přímo mezi nakupujícím a zpracovatelskou bankou. Poté dochází k ověření požadavku u banky, která platební kartu klientovi vydala. Ta autorizuje prodej, předá tuto informaci nazpět zpracovatelské bance, která poté předá obchodníkovi zprávu, že prodej byl povolen. Na základě tohoto zdánlivě složitého procesu je zamezeno veškerým rizikům, která mohou při on-line platbě hrozit. Pro bezpečné elektronické platby tedy zadávejte své citlivé údaje pouze na stránkách označených logem MasterCard SecureCode.

MasterCard® SecureCode™

Užívejte si výhod s MasterCard

Společnost MasterCard se vždy snaží své zákazníky odměnit formou benefitů, a tak i letos na jaře má pro vás připravenou speciální akci. Stačí jen, abyste platili v období od 10. dubna do 31. května 2012 své nákupy na Slevomat.cz kartou MasterCard a získáte dopravu vašeho zboží zcela zdarma. Zapomeňte tak na zdlouhavé fronty v obchodech a nakupujte bezpečně z pohodlí vašeho domova. Více informací na www.mastercard.cz.

Výběr článků

Načítám