Hlavní obsah

Nechcete platit bankovní poplatky? Tak je neplaťte!

Novinky, Fio banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Účet bez poplatků je hojně skloňovaným pojmem. Při bližším zkoumání nabídky se ale často potenciální zákazník dozví o podmínkách, které se k účtu „zdarma“ vážou, a o poplatcích, které ne vždy opravdu činí 0 Kč.

Konec poplatků?

Článek

Pokud netoužíte po překvapeních a máte rádi zcela jasno, přejděte k Fio bance. Důvodů pro změnu je celá řada; zřízení, vedení i zrušení účtu zdarma, Internetbanking zdarma, Smartbanking zdarma, neomezený počet elektronických domácích a česko-slovenských plateb zdarma…

Nejste-li si stále jisti tím, že je to možné, využijte online kalkulačku bankovních poplatků a přesvědčte se na vlastní oči. Česká Fio banka opravdu nabízí účet bez poplatků fyzickým osobám, podnikatelům i firmám. Přitom si neklade žádné podmínky.

A jak si u Fio založit účet? Smlouvu můžete jednoduše uzavřít na kterékoli z více než 60 poboček Fio banky, stačí vám doklad totožnosti a 100 korun, které vložíte jako minimální zůstatek na svůj nový účet.

Výběr článků

Načítám