Hlavní obsah

Srovnejte krok s dobou! Dnes představujeme: HYPERMOBIL.CZ

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Internetová nákupní galerie se zaměřuje zejména na značkové mobilní telefony, fotoaparáty a parfémy. Historie společnosti se píše od r. 2008, od této doby si firma buduje významné postavení na trhu.

Článek

Mezi zboží, o které je zde největší zájem, patří již stabilně značky APPLE, CANON, NIKON, OLYMPUS, SAMSUNG, BLACKBERRY.

Zvýšený zájem je také o smartphone a tablety.

Jako jedni z prvních v ČR dováží ze všech světových trhů, ty nejnovější a nejžádanější výrobky, o které mají Češi zájem, a to za bezkonkurenční ceny.

Nabízí špičkové ceny, širokou nabídku produktů, informace o aktuálním vývoji trhu a o novinkách, maximum produktů skladem a odborný, osobní přístup personálu.

V letošním roce 2011 tato firma otevřela i vlastní servis  s vysoce kvalifikovaným personálem, a poskytují tak záruky bez problému i na výrobky z ciziny.

Mezi horké novinky  patří i výprodeje akčního zboží, které je ale stále aktuální na našem trhu. Informace o těchto akcích lze sledovat i zde.

Dále můžete využít servis, instalace a konzultace ke každému zakoupenému smartphone, nebo tabletu, případně kvalifikované poradenství zkušeného technika

Ani ženy nebudou zklamány. Pokud mají svou oblíbenou značku, mohou si vybrat parfémy všech předních světových značek, jako jsou Chanel, Dior, Gucci, DKNY a mnoho dalších, které si mohou koupit.

Mladý a temperamentní team této firmy HYPERMOBIL.CZ konkuruje i  velkým firmám na Českém trhu.

Výběr článků

Načítám