Hlavní obsah

Vyladěná garážová vrata PRAKTIK - mohou být i ECOlogická!

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvoukřídlová garážová vrata jsou dnes zastaralá a kazí celkový vzhled budovy. Současné trendy dávají možnost vybrat si nejen podle vzhledu, ale dokonce i podle spotřeby energie. Vrata PRAKTIK - jsou nejen praktická, ale mohou být i ECOlogická….

Článek

Vrata firmy LOMAX & Co s.r.o. - PRAKTIK vychází ze standardních, na trhu velmi oblíbených, posuvných vrat. Největší devizou těchto vrat je jejich praktičnost. A v čem se skrývá? Jde o to, že vrata je možno otevřít jednak kompletně pro vjezd vozidel, jednak pouze částečně pro průchod osob. Jeden výrobek tak splňuje funkce garážových vrat, stejně jako i personálního vstupu. K tomu přičtěme minimální požadavky na provedení stavebního otvoru – nadpraží pouhých 110 mm a ostění jen 90 mm a výhody jsou na světě.

Vrata sama o sobě však nejsou tak říkajíc to „pravé ořechové“. Je nutno ještě doplnit ideální způsob ovládání. Vrata PRAKTIK je možno dodat s úsporným pohonem na dálkové ovládání Marantec COMFORT 220.2 BlueLine. Klidovou spotřebu se podařilo snížit na téměř neuvěřitelných 0,3 W/h, čímž se pohon dostal na desetinu běžného standardu.

Odměnou pro uživatele je pak finanční úspora, dokonalá tepelná i zvuková izolace, přírodě šetrnost k životnímu prostředí a navíc záruka 10 let.

bezplatná linka 800 100 372

Výběr článků

Načítám